کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۵۸۵۸۶۹
تاریخ خبر:

خشم توماس مولر از نتیجه بازی اینتر و بایرن مونیخ

خشم توماس مولر از نتیجه بازی اینتر و بایرن مونیخ

توماس مولر، ستاره تیم بایرن مونیخ، پس از شکست ۲-۱ مقابل اینتر در لیگ قهرمانان اروپا، با عصبانیت به سوالات خبرنگار پاسخ داد.

به گزارش هفت صبح، توماس مولر، ستاره تیم بایرن مونیخ، پس از شکست ۲-۱ مقابل اینتر در لیگ قهرمانان اروپا، با عصبانیت به سوالات خبرنگار آمازون پرایم پاسخ داد.

 

مولر که در دقیقه ۷۴ وارد زمین شد و در دقیقه ۸۵ گل تساوی را به ثمر رساند، در حالی که تیمش پس از گل او گل دوم را از اینتر دریافت کرد، به شدت از سوالات خبرنگار ناراحت شد. خبرنگار از او پرسید که آیا اگر خودش مربی بود، در ترکیب اصلی قرار می‌داد؟ مولر در جواب با لحن تندی گفت: «سوال جالبی است، اما من در این دام نمی‌افتم. تا زمانی که بازی برگشت برگزار نشده، وارد این حاشیه‌ها نمی‌شوم.»

 

وقتی از او درباره مستند شخصی‌اش و جدایی احتمالی از بایرن سوال شد، مولر با عصبانیت پاسخ داد: «این بازی خداحافظی من نیست! اینجا برای تور خداحافظی نیامده‌ام، من هنوز یک ورزشکارم. می‌خواهم فقط درباره بازی صحبت کنم.»

 

پیش از این، مولر در تحلیل بازی به‌طور منطقی اظهار کرد که تیمش تلاش کرده بود تا بازی را به تساوی بکشد و موفق شده‌اند. او همچنین اشاره کرد که در بازی برگشت باید موقعیت‌های گل را بهتر استفاده کنند تا نتیجه متفاوتی به‌دست آورند.

 

در پایان، مولر با شوخی به خبرنگار گفت: «اگر گل پیروزی اینتر زده نمی‌شد، الان می‌گفتیم ۱-۱ و خوب برگشتیم. شاید آن موقع به سوال اولت جواب بهتری می‌دادم. در واقع باید از اینتر شکایت کنیم که باعث شدند من کمی عصبی شوم!»

کدخبر: ۵۸۵۸۶۹
تاریخ خبر:
ارسال نظر