کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۵۷۸۰۹۵
تاریخ خبر:

درهای استادیوم آزادی به روی هواداران باز شد

درهای استادیوم آزادی به روی هواداران باز شد

با باز شدن درهای ورزشگاه آزادی هواداران در حال ورود به سکوها هستند.

به گزارش هفت صبح و به نقل از ورزش سه، حدود چهار ساعت مانده به آغاز دربی ۱۰۵، درهای ورزشگاه آزادی به روی هواداران باز شد و تماشاگران دو تیم کم‌کم در حال ورود به سکوها هستند. این مسابقه که از ساعت ۱۷:۱۵ آغاز می‌شود، یکی از مهم‌ترین بازی‌های فصل است و استقبال زیادی از آن در حال انجام است.

از لحظات ابتدایی باز شدن درهای ورزشگاه، هواداران پرسپولیس و استقلال با شور و هیجان خاصی وارد سکوها شده‌اند و جو پرشوری در آزادی شکل گرفته است. برخی تماشاگران با پرچم و لباس‌های تیم محبوب خود، فضای ورزشگاه را رنگ‌آمیزی کرده‌اند و از همین حالا سرودهای تیمی شنیده می‌شود.

پرسپولیس که با ۳۸ امتیاز در رتبه سوم جدول قرار دارد، برای جا نماندن از کورس قهرمانی به پیروزی در این دیدار نیاز دارد، در حالی که استقلال نیز با انگیزه بالا برای کسب سه امتیاز وارد این مسابقه می‌شود. با گذشت زمان، تعداد هواداران در ورزشگاه افزایش خواهد یافت و تا لحظات آغاز بازی، آزادی آماده یک جدال مهیج خواهد شد.

لازم به ذکر لست که تمام بلیت‌های این مسابقه فرتش رفته و این دربی با ۵۰ هزار تماشاگر دو تیم برگزار خواهد شد.

کدخبر: ۵۷۸۰۹۵
تاریخ خبر:
ارسال نظر