کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۵۷۷۴۶۳
تاریخ خبر:

بد و خوبِ تعویق دربی برای پرسپولیس

بد و خوبِ تعویق دربی برای پرسپولیس

پرسپولیس مخالف تغییر تاریخ دربی برگشت است اما تعویق این بازی مزیت‌هایی هم برای این تیم خواهد داشت

هفت صبح | طبق برنامه سازمان لیگ، بازی برگشت پرسپولیس و استقلال قرار است روز پنجشنبه همین هفته در ورزشگاه آزادی برگزار شود. البته حرف و حدیث‌هایی درباره احتمال به تعویق افتادن این بازی وجود دارد. استقلال به دلیل در پیش داشتن دو بازی رفت و برگشت با النصر عربستان در لیگ نخبگان آسیا خواهان به تعویق افتادن بازی است و پرسپولیس با این خواسته مخالفت کرده ‌ اما به نظر می‌رسد به تعویق افتادن بازی برای پرسپولیس هم خیلی ایده بدی نیست. ابتدا بیایید دلایل مخالفت پرسپولیس را مرور کنیم.

 

‌چرا به ضرر پرسپولیس؟

اگر بازی به تعویق نیفتد، استقلال در شرایطی مقابل پرسپولیس قرار خواهد گرفت که چند مصدومش به این بازی نخواهند رسید. جدیدترین مصدوم آبی‌ها محمدرضا آزادی است که احتمالا در این بازی غایب خواهد بود. مهرداد محمدی هم چند هفته دیگر غایب خواهد بود. البته ماشاریپوف و جوئل کوجو از دیروز تمرینات خود را آغاز کرده‌اند اما بعید به نظر می‌رسد که آنها در روز برگزاری دربی در اوج آمادگی باشند. مسعود جوما هم دیگر غایب قطعی استقلال در این بازی خواهد بود. 

 

به جز مسئله غایبان و مصدومان استقلال، خستگی بازیکنان و در پیش بودن بازی مقابل النصر هم دغدغه دیگر کادر فنی و هواداران استقلال است. استقلال فقط 4 روز بعد از دربی، باید در ورزشگاه آزادی به مصاف النصر عربستان برود و کادر فنی و هوادارانش باید امیدوار باشند که مصدوم جدیدی برای این بازی نداشته باشند.

 

تمرکز ذهنی استقلالی‌ها روی این بازی و اهمیتش برای آنان می‌تواند باعث شود که آنها در دربی نتوانند تمام توان و تمرکز خود را به همراه داشته باشند و همین می‌تواند کاملا به سود پرسپولیسی باشد که نه در لیگ نخبگان حضور دارد و نه در جام حذفی! در فصلی که احتمالا خبری از قهرمانی پرسپولیس نخواهد بود، بردن دربی برگشت می‌تواند مرهمی بر زخم‌های هواداران این تیم باشد و احتمالا پرسپولیس با تمام قوا و انگیزه برای شکست دادن استقلال به میدان خواهد آمد.

 

چرا به سود پرسپولیس؟

اما تعویق دربی برای پرسپولیس هم خالی منفعت نیست. واقعیت این است که پرسپولیس در فرم خوبی به سر نمی‌برد. بعد از بازی با تراکتور، هواداران پرسپولیس هنوز یک بازی خوب و نمایش دلپذیر از تیم‌شان ندیده‌اند. فقط یک برد سخت مقابل گل‌گهر در 6 بازی آخر، وضعیت پرسپولیس را به خوبی نشان می‌دهد. کاملا مشخص است که این تیم نیاز به یک استراحت چند روزه دارد تا از فرم بد فعلی‌اش خارج شود و با چنین روز و حالی وارد دربی نشود.

 

چند روز تمرین و گرفتن تصمیمات جدید از سوی کادر فنی می‌تواند پرسپولیس را از وضعیت بد فعلی خلاص کند. یکی دیگر از فواید تعویق دربی، احتمال بالای رسیدن اورونوف است. ستاره ازبک قطعا به بازی پنجشنبه نخواهد رسید اما اگر این بازی به تعویق بیفتد، به احتمال زیاد به روزی موکول خواهد شد که او آمادگی و سلامت کامل برای حضور در آن را پیدا کرده است.

 

بازگشت او به ترکیب پرسپولیس، شوک بزرگ و مثبتی به تیمی خواهد بود که این روزها بد بازی می‌کند و بازیکنانش خسته و بی‌انگیزه به نظر می‌رسند. در نهایت حضور فرشاد احمدزاده هم در دربی به سود پرسپولیس خواهد بود. درست است که او فصل بدی را پشت سر می‌گذاشت اما گلزنی به سپاهان در جام حذفی و ارسال یک پاس گل دیدنی به علیپور در بازی مقابل آلومینیوم اراک نشان از بازگشت او به روزهای خوبش دارد. احمدزاده به دلیل 4 کارته شدن دربی را از دست داده اما اگر این بازی به تعویق بیفتد، محرومیت او به بازی بعدی پرسپولیس منتقل می‌شود و او که یک دربی‌باز است، می‌تواند در بازی مقابل استقلال حاضر باشد و به تیمش کمک کند.

 

کدخبر: ۵۷۷۴۶۳
تاریخ خبر:
ارسال نظر