کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۵۷۵۷۰۱
تاریخ خبر:

بازیکن سابق پرسپولیس، سر از استقلال تاجیکستان درآورد

بازیکن سابق پرسپولیس، سر از استقلال تاجیکستان درآورد

جدیدترین لژیونر فوتبال ایران مقصد جالبی را برای ادامه فعالیت خود انتخاب کرده است.

رضا دهقانی، وینگر سابق تیم‌های پرسپولیس و تراکتور، با عقد قراردادی رسمی به تیم استقلال تاجیکستان پیوست. این انتقال، دهقانی را به جدیدترین لژیونر فوتبال ایران تبدیل کرد و او را راهی لیگی جدید و تجربه‌ای متفاوت ساخت.

تیم استقلال تاجیکستان از بزرگترین و پرافتخارترین باشگاه‌های این کشور به شمار می‌رود. آنها همواره قهرمان لیگ تاجیکستان می‌شوند و حضور ثابتی در رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا دارند.

با این وجود، هواداران باید کمی بیشتر منتظر بمانند، چرا که لیگ تاجیکستان در حال حاضر به دلیل سرمای شدید هوا تعطیل است و مسابقات از چند ماه دیگر آغاز خواهد شد.

دهقانی که در سپاهان هم سابقه بازی دارد، در حالی به استقلال پیوسته که سومین لژیونر ایرانی در این کشور محسوب می‌شود و در عین حال مشهورترین بازیکن ایرانی است که به تاجیکستان رفته است.

استقلال تاجیکستان که پیش از با پرسپولیس سه بار بازی کرده، بزرگ‌ترین تیم این کشور محسوب می‌شود و قهرمان هر ساله این لیگ است و سهمیه لیگ قهرمانان است را هم کسب کرده است.

  • نکته جالب اینکه باشگاه استقلال دوشنبه با ویدیوی جالب از دهقانی رونمایی کرده و او را به عنوان یکی از خریدهای بزرگ این تیم معرفی کرده است.
منبع: طرفداری
کدخبر: ۵۷۵۷۰۱
تاریخ خبر:
ارسال نظر