کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۵۷۰۵۴۰
تاریخ خبر:

علیرضا یوسفی؛ پادشاه جدید وزنه‌برداری سنگین وزن دنیا

علیرضا یوسفی؛ پادشاه جدید وزنه‌برداری سنگین وزن دنیا

علیرضا یوسفی مقام قهرمانی دوضرب مسابقات جهانی وزنه‌برداری را کسب کرد

رقابت‌های وزنه‌برداری قهرمانی جهان در منامه بحرین، با مدال‌آوری دو ملی‌پوش دسته 109+ کیلوگرم ایران خاتمه یافت.

در رقابت دسته فوق سنگین، علی داوودی و علیرضا یوسفی به روی تخته رفتند و خوش درخشیدند. یوسفی 21 ساله که سابقه قهرمانی در مسابقات جوانان جهان را در کارنامه دارد، در تلاش سوم وزنه 262 کیلوگرمی را مهار کرد و قهرمان دو ضرب شد و پس از آن نیز دستان خود را به نشانه گذاشتن تاج این حرکت، روی سر نگه داشت.

عکس | تاج‌گذاری پادشاه جدید وزنه‌برداری در منامه/او یک ایرانی است

یوسفی 21 ساله که سابقه قهرمانی در مسابقات جوانان جهان را در کارنامه دارد، در نخستین تلاش وزنه 248 کیلوگرمی را بالای سر برد، آن هم در شرایطی که دو چراغ داوران به رنگ سفید و یک چراغ هم قرمز بود. او در تلاش دوم وزنه 258 کیلوگرمی را بالای سر برد و در تلاش سوم وزنه 262 کیلوگرمی را مهار کرد و قهرمان دو ضرب شد و پس از آن نیز دستان خود را به نشانه گذاشتن تاج این حرکت روی سر نگه داشت.

 

یوسفی در شرایطی موفق به ثبت این رکورد شد که لاشا تالاخادزه، قهرمان دسته فوق‌سنگین المپیک قبلا رکورد 267 کیلوگرمی را ثبت کرده و یوسفی تنها 5 کیلوگرم با او فاصله دارد. وزنه 262 کیلوگرمی که امروز توسط یوسفی زده شد هم قبلا فقط توسط تالاخادزه زده شده بود

کدخبر: ۵۷۰۵۴۰
تاریخ خبر:
ارسال نظر