کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۱۶۹۲۰۱
تاریخ خبر:

نگاهی به مجسمه‌ها و نقاشی‌‌های پارسا پیروزفر / معرفی شغل دوم آقای بازیگر

نگاهی به مجسمه‌ها و نقاشی‌‌های پارسا پیروزفر /  معرفی شغل دوم آقای بازیگر

هنر پارسا پیروزفر فقط به بازیگری و کارگردانی تئاتر محدود نشده است؛ نقاشی، تصویرسازی و مجسمه‌سازی نیز بخشی از فعالیت‌های هنری او را تشکیل می‌دهند.

به گزارش هفت صبح، پارسا پیروزفر، بازیگر شناخته‌شده سینما و تئاتر ایران، پیش از آنکه با نقش‌آفرینی‌هایش به شهرت برسد، مسیر هنری خود را از نقاشی و طراحی داستان‌های مصور آغاز کرد؛ هنرمندی که در کنار بازیگری، تجربه فعالیت در حوزه‌هایی همچون مجسمه‌سازی، طراحی گرافیک و ساخت تیزر را نیز در کارنامه خود دارد.

پارسا پیروزفر ۲۲ شهریور ۱۳۵۱ در تهران متولد شد. علاقه او به دنیای هنر از دوران نوجوانی و سال‌های تحصیل در مدرسه شکل گرفت؛ علاقه‌ای که در آن دوران خود را در قالب طراحی داستان‌های مصور و کمیک‌استریپ نشان می‌داد. او با وجود تحصیل در رشته ریاضی و فیزیک، بخش قابل‌توجهی از وقت خود را به طراحی و خلق شخصیت‌ها و روایت‌های تصویری اختصاص می‌داد.

بخشی از این آثار بعدها در وب‌سایت رسمی او منتشر شد؛ مجموعه‌ای که از وجه کمتر شناخته‌شده فعالیت‌های هنری پیروزفر پرده برمی‌دارد و نشان می‌دهد علاقه او به هنر، محدود به بازیگری نبوده است.

از دانشکده هنرهای زیبا تا ورود به سینما

پیروزفر پس از پایان دوران دبیرستان در سال ۱۳۷۰، تحصیل در رشته نقاشی دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران را آغاز کرد و در سال ۱۳۷۶ مدرک کارشناسی نقاشی گرفت. انتخاب این رشته، مسیر علاقه‌مندی‌های هنری او را جدی‌تر کرد و در کنار تحصیلات دانشگاهی، زمینه تجربه فعالیت‌های دیگری در عرصه هنر را نیز برایش فراهم آورد.

او هم‌زمان با تحصیل در دانشگاه، به دنیای تئاتر دانشجویی راه پیدا کرد و نخستین تجربه‌های خود را روی صحنه به دست آورد. این تجربه‌ها مقدمه‌ای برای ورود او به عرصه حرفه‌ای بازیگری بود؛ مسیری که در سال ۱۳۷۳ با حضور کوتاه در فیلم سینمایی «پری» به کارگردانی داریوش مهرجویی ادامه پیدا کرد.

پیروزفر یک سال بعد، در سال ۱۳۷۴، دوره‌های بازیگری را در مؤسسه هنرهای نمایشی حمید سمندریان گذراند تا دانش و تجربه خود را در این زمینه گسترش دهد. او به‌تدریج مسیر فعالیت حرفه‌ای خود را در سینما و تئاتر دنبال کرد و به یکی از چهره‌های شناخته‌شده این عرصه تبدیل شد.

مجسمه‌سازی؛ علاقه‌ای فراتر از بازیگری

در کنار حضور در سینما و تئاتر، مجسمه‌سازی یکی دیگر از حوزه‌های هنری مورد علاقه پارسا پیروزفر است؛ زمینه‌ای که شاید به‌اندازه بازیگری او در معرض توجه عموم قرار نگرفته باشد.

بر اساس اطلاعات منتشرشده در وب‌سایت رسمی این هنرمند، او پس از پایان دبیرستان در مقاطع مختلف به فعالیت‌هایی همچون مجسمه‌سازی، طراحی گرافیک و ساخت تیزر نیز پرداخته است. این تجربه‌ها در کنار تحصیلات دانشگاهی او در رشته نقاشی و علاقه دیرینه‌اش به طراحی داستان‌های مصور، تصویری متفاوت از مسیر هنری‌اش ارائه می‌کنند.

کارنامه پیروزفر نشان می‌دهد که مسیر هنری او تنها به ایفای نقش در مقابل دوربین محدود نشده و نقاشی، طراحی و دیگر شاخه‌های هنرهای تجسمی نیز بخشی از علایق و تجربه‌های او را شکل داده‌اند؛ هنرمندی که پیش از شهرت در سینما، قدم‌های نخست خود را در دنیای تصویر و طراحی برداشته بود.

پرتره‌ها و مجسمه‌های پارسا پیروزفر

 پارسا پیروز فر

نمرود-گل-1403
 

 پارسا پیروز فر

روبروی آینه-1404

 پارسا پیروز فر

پرتره گلی - 1402

 

 پارسا پیروز فر

ورزشکار سابق-پاستل روی کاغذ-1400

 

 پارسا پیروز فر

پرتره-پاستل روی کاغذ-1401

 پارسا پیروز فر

پرتره-اکریلیک و پاستل روی کاغذ-1401

کدخبر: ۶۰۱۶۹۲۰۱
تاریخ خبر:
ارسال نظر