کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۴۰۶۸۸۶۷۷
تاریخ خبر:

عکس| چهره جدید صدف اسپهبدی بازیگر علفزار با عینک فریم درشت

عکس| چهره جدید صدف اسپهبدی بازیگر علفزار با عینک فریم درشت

صدف اسپهبدی بازیگر سریال بازنده در جدیدترین پست اینستاگرامی خود با چهره‌ای متفاوت و لبخندی بر لب، متنی مفهومی درباره رفتن‌های بی‌سرصدا و سکوت آدم‌ها نوشت که حاشیه‌ساز شد.

صدف اسپهبدی متولد پانزدهم بهمن ماه 1372 در شهر ساری، از چهره‌های موفق سینما و تئاتر کشور است که فعالیت حرفه‌ای خود را با فیلم کوتاه راحانا آغاز کرد. او با بازی در فیلم علفزار و کاهش وزن چشمگیر خود توانست سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل زن را از آن خود کند و به اوج شهرت برسد.

این هنرمند در ادامه فعالیت‌های هنری خود در آثار پرفروشی همچون هتل و هفتاد سی و همچنین سریال نمایش خانگی بازنده به ایفای نقش پرداخته است. سوابق او در تئاتر شامل نمایش‌های شاخصی چون جنون محض و گالیله می‌شود که نشان‌دهنده توانمندی بالای او در عرصه بازیگری است.

13_11zon(1)

او اخیراً با انتشار تصاویری سیاه و سفید با عینک فریم‌دار درشت و استایلی متفاوت، متنی فلسفی و سنگین درباره رفتن آدم‌ها و ترس‌های کودکانه درون منتشر کرد.

14_11zon

صدف اسپهبدی نوشت:

آدم ها در پیش بینی نشده ترین حالتِ ممکن می روند ،

وقتی که فکرش را هم نمی کنی !

وقتی همه چیز ، خوب است و نه حرفی از رفتن و نه دلیلی برایِ نبودن هست

؛ بارشان را در سکوت، می بندند

و در حاشیه ی خیالی تخت ، گم می شوند …

آدم ها رفتنشان را جار نمی زنند ،

وقتی می فهمی که دیگر رفته اند !

«درست همانند این دو عکس...من ان جا را خیلی وقت پیش ترک کرده بودم زیرا هنوز کودک ترسان درونم از رفتنت می ترسید همانند دیگر رفتن ها..

برای پیگیری اخباروب گردیاینجا کلیک کنید.
کدخبر: ۴۰۶۸۸۶۷۷
تاریخ خبر:
ارسال نظر