کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۴۰۶۸۸۶۷۶
تاریخ خبر:

عکس| امیرحسین قیاسی در کنار نصرالله رادش و همسرش

عکس| امیرحسین قیاسی در کنار نصرالله رادش و همسرش

امیرحسین قیاسی کمدین و مجری شناخته‌شده کشور در نمایشگاه انفرادی نقاشی‌های نصرالله رادش با عنوان بی‌کله‌ها حضور یافت.

نصرالله رادش بازیگر سینما و تلویزیون که پیش‌تر با ساخت مجسمه‌های صورتک شناخته می‌شد، در تجربه‌ای تازه نخستین نمایشگاه انفرادی نقاشی‌های خود را با عنوان بی‌کله‌ها برگزار کرد.

این نمایشگاه که از نوزدهم تیر ماه کار خود را آغاز کرده بود، آثار متفاوتی را به نمایش گذاشت که رادش آن‌ها را حاصل ترکیب چهره‌ها در تخیل و حافظه بصری خود می‌داند.

27_11zon

او ساخت مجسمه را از دوران دانشجویی با خمیر نان بربری شروع کرده بود و اکنون در این نمایشگاه نیز نگاه فانتزی و پر از شوخ‌طبعی خود را به تصویر کشیده است. این رویداد هنری که تا سی‌ام تیر ماه ادامه داشت، سرانجام به کار خود پایان داد.

در جریان برگزاری این نمایشگاه، امیرحسین قیاسی کمدین، نویسنده و مجری برنامه‌های طنز اینترنتی همچون تاک‌شوی نیمه‌شب، با حضور در محل نمایشگاه از آثار نصرالله رادش دیدن کرد.

قیاسی که با مسابقه خنداننده شو شناخته شد و امسال ویژه برنامه جام جهانی را نیز اجرا کرده است، در این رویداد فرهنگی حضور یافت. حضور چهره‌های هنری در این نمایشگاه بازتاب زیادی در میان علاقه‌مندان به هنر داشت و فضای صمیمانه‌ای را در روزهای پایانی برگزاری رویداد رقم زد.

برای پیگیری اخباروب گردیاینجا کلیک کنید.
کدخبر: ۴۰۶۸۸۶۷۶
تاریخ خبر:
ارسال نظر