کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۴۰۶۶۹۶۰۳
تاریخ خبر:

ملانیا ترامپ: قربانی اپستین نیستم / اتفاقی با دونالد ترامپ آشنا شدم

ملانیا ترامپ: قربانی اپستین نیستم / اتفاقی با دونالد ترامپ آشنا شدم

«ملانیا ترامپ» بانوی اول آمریکا اعلام کرد که او یکی از قربانیان «جفری اپستین» نیست و هرگونه ارتباط با او و شریکش «گیسلاین مکسول» را رد کرد.

ملانیا ترامپ روز پنج‌شنبه در سخنانی اظهار کرد: «من قربانی اپستین نیستم. اپستین من را به دونالد ترامپ معرفی نکرد. من همسرم را اتفاقی در یک جشن در نیویورک در سال ۱۹۹۸ دیدم.»

وی در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: «من هرگز با اپستین دوست نبودم. من و دونالد برای مدتی، گهگاه به همان مهمانی‌هایی دعوت می‌شدیم که اپستین نیز در آن‌ها حضور داشت، زیرا حلقه‌های اجتماعی ما در مکان‌هایی مانند نیویورک و پالم بیچ با هم همپوشانی داشت.»

ملانیا در ادامه گفت: «برای شفاف‌سازی کامل باید بگویم که هرگز هیچ‌گونه رابطه‌ای با اپستین یا همدست او، مکسول نداشته‌ام.»

تازه‌ترین تحولاتوب گردیرا اینجا بخوانید.
کدخبر: ۴۰۶۶۹۶۰۳
تاریخ خبر:
ارسال نظر