کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۱۷۲۲۲۹
تاریخ خبر:

دیدار پاری‌سن‌ژرمن و لیون به خاطر اعتراضات به تعویق افتاد!

دیدار پاری‌سن‌ژرمن و لیون به خاطر اعتراضات به تعویق افتاد!

دیدار پاری‌سن‌ژرمن و لیون در هفته هشتم لیگ یک فرانسه، به دستور پلیس پاریس و در پی اعتراضات این کشور، یک روز به تعویق افتاد.

به گزارش هفت ورزشی، اعتراضات مردم فرانسه در هفته‌های اخیر بر مسابقات ورزشی و فوتبال نیز تأثیر گذاشته است. در شرایطی که پیش‌بینی می‌شد دیدار هفته گذشته پاری‌سن‌ژرمن و بارسلونا به تعویق بیافتد، این مسابقه با تدابیر شدید امنیتی برگزار شد.

سازمان لیگ یک فوتبال فرانسه اعلام کرد که با دستور اداره پلیس پاریس، دیدار تیم‌های پاری‌سن‌ژرمن و لیون در هفته هشتم مسابقات به زمان دیگری موکول شده است.

به این ترتیب، دیدار پاری‌سن‌ژرمن و لیون که قرار بود روز یکشنبه ۱۰ آبان برگزار شود، روز دوشنبه ۱۱ آبان برگزار خواهد شد.

مطابق گزارش بی‌بی‌سی، پاریس روز شنبه برای دور تازه‌ای از اعتراضات آماده می‌شود. مقام‌های فرانسوی نیز در حال آماده‌سازی عملیات امنیتی برای تظاهرات برنامه‌ریزی‌شده در این روز هستند.

 

 

کدخبر: ۶۰۱۷۲۲۲۹
تاریخ خبر:
ارسال نظر