کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۱۵۸۷۴۸
تاریخ خبر:

انریکه: برای ترکیب باید با همسرم مشورت کنم!

انریکه: برای ترکیب باید با همسرم مشورت کنم!

لوئیس انریکه در نشست خبری پیش از سوپرجام فرانسه، با پاسخی شوخ‌طبعانه درباره ترکیب پاری‌سن‌ژرمن، حاضر نشد اطلاعاتی به حریف بدهد.

به گزارش هفت ورزشی، پاری‌سن‌ژرمن چند روز پس از قهرمانی در سوپرجام اروپا مقابل استون ویلا، این فرصت را دارد که جام دیگری را نیز به ویترین افتخارات خود اضافه کند. شاگردان لوئیس انریکه فردا در مسابقه تروفی دو چمپیونز یا همان سوپرجام فرانسه به مصاف لانس خواهند رفت.

لوئیس انریکه امروز در نشست خبری پیش از این مسابقه حضور پیدا کرد، اما زمانی که یکی از خبرنگاران درباره ترکیب احتمالی پاریسی‌ها از او سوال کرد، سرمربی اسپانیایی حاضر نشد کوچک‌ترین سرنخی از برنامه‌های خود در اختیار رسانه‌ها قرار دهد.

انریکه در پاسخ به این سوال که آیا فردا تغییراتی در ترکیب تیمش ایجاد خواهد کرد، با لحنی کنایه‌آمیز گفت: «سوالت این است که فردا سیاست چرخشی خواهم داشت؟ می‌خواهی سرنخ‌هایی به حریف بدهم؟ نمی‌دانم، باید با همسرم صحبت کنم تا ببینم چه کسی بازی خواهد کرد!»

پاسخ شوخ‌طبعانه انریکه که باعث خنده خبرنگاران حاضر در نشست خبری شد، بار دیگر نشان داد که او به هیچ وجه قصد ندارد پیش از مسابقه اطلاعاتی درباره برنامه‌هایش در اختیار حریف قرار دهد. پاری‌سن‌ژرمن چند روز قبل با پیروزی ۲ بر یک مقابل استون ویلا در سوپرجام اروپا، نخستین جام فصل را به دست آورد و حالا در فاصله‌ای کوتاه به دنبال کسب دومین جام خود است.

 

کدخبر: ۶۰۱۵۸۷۴۸
تاریخ خبر:
ارسال نظر