کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۱۶۹۸۴۰
تاریخ خبر:

اسم کسی که از علیرضا دبیر عذرخواهی کرد، لو رفت!

اسم کسی که از علیرضا دبیر عذرخواهی کرد، لو رفت!

یک منبع آگاه و نزدیک به فدراسیون کشتی اسم شخص مورد نظر علیرضا دبیر در مصاحبه اخیرش را به ما لو داد.

به گزارش هفت ورزشی، به تازگی دعوای کلامی و رسانه ای فدراسیون فوتبال و فدراسیون کشتی بالا گرفته بود که ناگهان یکشنبه گذشته مهدی تاج تصمیم گرفت پرچم سفید را بالا برده و داوطلبانه به فدراسیون کشتی و نزد علیرضا دبیر برود!

این درحالی بود که چند روز پیش تر، در حاشیه جلسه همکاری فدراسیون کشتی با باشگاه، علیرضا دبیر در پاسخ به سوال خبرنگار حاضر در کنفرانس مطبوعاتی فدراسیون کشتی گفت: « بالاخره یک بار باید نظام بنشیند و درباره‌اش تصمیم بگیرد. واقعا جزو وظایف من نیست که بخواهم نظر بدهم و همیشه فوتبال را به عنوان یک طرفدار دیده‌ام و همیشه هم طرفدار خواهم بود. شما وقتی می‌خواهید به جایی بروید باید چهارچوب و اساسنامه کار را بدانید. بالاخره هر حوزه مدیریتی، بازی‌های خاص خودش را دارد. مدیریت علم و هنر است. علم یعنی ببیینید و هنر یعنی بتوانید. این خیلی مهم است و فوتبال هم به نظر من یک بار نظام باید بنشیند و درباره‌اش تصمیم بگیرد. واقعا باید تصمیم بگیرد و اینطوری نمی‌شود.»

این صحبت ها از سوی فدراسیون فوتبال بی پاسخ نماند. البته مهدی تاج خودش جواب علیرضا دبیر را نداد بلکه مهدی محمدنبی نایب رییس فدراسیون فوتبال و سرپرست تیم ملی درباره صحبت های علیرضا دبیر گفت:« دبیر سکاندار فدراسیون کشتی است و باید بداند سکانداری فدراسیون فوتبال  بسیار سخت است. موضوعاتی را که علیرضا دبیر مطرح کردند، باعث تعجب ما شد؛ به این دلیل که تکلیف فوتبال سال‌هاست مشخص شده و خیلی جلوتر از کشتی، تکلیف فوتبال تعیین شده است. تا جایی که توانستیم، سال‌ها در ورزش زحمت کشیده‌ایم و ریش‌های خود را در این مسیر سفید کرده‌ایم. از دبیر هم می‌خواهیم تمرکزش را روی کشتی بگذارد تا این رشته بیش از پیش موفق باشد.»

اما جواب تندتر را محمدرحمان سالاری عضو کم نام و نشان هیأت رییسه فدراسیون کشتی به علیرضا دبیر دارد و اظهار داشت:« صندلی فدراسیون کشتی یک صندلی پهلوانی است. این صندلی منش پهلوانی می‌خواهد. افرادی که در سنوات گذشته رئیس این فدراسیون بودند، همگی منش پهلوانی داشتند؛ از رسول خادم تا طالقانی‌ها نزد مردم محبوب هستند. این موضوع و صحبت کردن علیرضا دبیر درباره فوتبال  مثل این است که وزارت بهداشت مراسم بهترین‌های وزارت نفت را برگزار کند. عملا غیرممکن است. من فوتبال را بیشتر می‌فهمم و پیچ و خم اینجا را می‌دانم. همانطور که در عین حال در مدیریت کشتی شاید سررشته نداشته باشم.»

گویا سالاری که محمدحسین میثاقی مجری فوتبال برتر هم صدایش را نمی شناسد و روی خط تلفنی برنامه فوتبال برتر از علی خطیر اسمش را می پرسید (!) ظاهرا همان شخصی بوده که از رییس فدراسیون کشتی عذرخواهی کرده است.

محمدرحمان سالاری که سابقه روشنی در فوتبال نداشته و صرفا در تیم های بادران و شمس آذر قزوین حضوری بسیار کمرنگ داشته است!

علیرضا دبیر در مصاحبه توفانی  اخیر خودش بدون اسم آوردن از محمدرحمان سالاری گفت:« حرفی نزنید که بعد مجبور شوید به من زنگ بزنید و عذرخواهی کنید. طوری زندگی کنید که از کسی عذرخواهی نکنید.»

البته نوشتن از هیأت رییسه فدراسیون فوتبال با اتفاقات دوشنبه شب گذشته برنامه فوتبال برتر آب در هاون کوبیدن است اما با این حرف علیرضا دبیر موافقیم که حرفی در رسانه ها و به شکل علنی نزنید که بعد مجبور شوید در خفا و تلفنی عذرخواهی کنید!

از آن گذشته اصلا این آقایان چرا دعوا کردند که بخواهند آشتی کنند؟! به هر حال چه دوستان بخواهند و چه نخواهند فوتبال و کشتی بیشتر از سایر ورزش ها در ایران توی چشم هستند و جنجال آفرینی و حاشیه سازی در آن دیده می شود!

 

کدخبر: ۶۰۱۶۹۸۴۰
تاریخ خبر:
ارسال نظر