کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۱۶۳۱۸۷
تاریخ خبر:

امری: استون ویلا برای بازگشت به لیگ قهرمانان انگیزه زیادی دارد

امری: استون ویلا برای بازگشت به لیگ قهرمانان انگیزه زیادی دارد

اونای امری پیش از دیدار استون ویلا برابر کلوب بروژ از غیبت لئون گورتسکا و آخرین وضعیت یوهان مانزامبی خبر داد و از انگیزه بالای تیمش برای بازگشت به لیگ قهرمانان گفت.

به گزارش هفت ورزشی، اونای امری، سرمربی استون ویلا، در نشست خبری پیش از دیدار تیمش مقابل کلوب بروژ، درباره آخرین وضعیت تیمش صحبت کرد. مهم‌ترین خبر، غیبت لئون گورتسکا به دلیل مصدومیت زانو بود؛ بازیکنی که تا بعد از وقفه بازی‌های ملی نمی‌تواند ویلا را همراهی کند. امری ابراز امیدواری کرد گورتسکا پس از بازگشت، بتواند بدون مشکل به تمرینات و مسابقات برگردد.

یوهان مانزامبی نیز در فهرست سفر به بلژیک قرار نگرفته است، اما سرمربی اسپانیایی از روند بهبودی او ابراز رضایت کرد و گفت امیدوار است این بازیکن به‌زودی آماده بازگشت شود. ژوائو گومز نیز با وجود محرومیت سه‌جلسه‌ای در رقابت‌های داخلی، به دلیل اینکه محرومیتش شامل مسابقات اروپایی نمی‌شود، مشکلی برای حضور برابر کلوب بروژ ندارد.

امری همچنین از انگیزه بالای تیمش برای بازگشت به لیگ قهرمانان اروپا گفت: انگیزه زیادی داریم و واقعاً هیجان‌زده‌ایم. اروپا فوق‌العاده است و می‌توانیم به تلاش‌هایی که برای رسیدن به اینجا انجام داده‌ایم افتخار کنیم.

سرمربی استون ویلا در عین حال تأکید کرد تیمش نسبت به فصل گذشته تغییرات زیادی داشته و تعدادی از بازیکنان کلیدی جدا شده‌اند. او هماهنگ شدن خریدهای جدید با سیستم تیم را یکی از چالش‌های اصلی دانست و گفت تلاش می‌کند بازیکنان تازه‌وارد هرچه سریع‌تر با شرایط ویلا هماهنگ شوند.

کدخبر: ۶۰۱۶۳۱۸۷
تاریخ خبر:
ارسال نظر