کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۱۵۵۵۶۷
تاریخ خبر:

بلینگام با پله و مارادونا مساوی کرد

بلینگام با پله و مارادونا مساوی کرد

جود بلینگام با درخشش در مراحل حذفی جام جهانی ۲۰۲۶، رکوردی تاریخی را تکرار کرد و نام خود را در کنار پله و دیگو مارادونا قرار داد.

به گزارش هفت ورزشی، جود بلینگام با ادامه درخشش خود در جام جهانی ۲۰۲۶، موفق شد به رکوردهایی برسد که پیش از این تنها در اختیار پله و دیگو مارادونا بود.

بلینگام با ۲۳ سال و ۱۲ روز سن، به دومین بازیکن جوان تاریخ جام جهانی تبدیل شد که در دو دیدار متوالی مراحل حذفی، موفق به زدن دست‌کم دو گل شده است. در این رده‌بندی، پله با ۱۷ سال و ۲۴۹ روز همچنان رکورددار محسوب می‌شود.

همچنین بلینگام نخستین بازیکنی است که پس از دیگو مارادونا توانسته در دو مسابقه پیاپی مرحله حذفی جام جهانی دبل کند.

مارادونا در جام جهانی ۱۹۸۶ هم در پیروزی ۲ بر یک برابر انگلیس در مرحله یک چهارم نهایی هر دو گل آرژانتین را زد و هم در پیروزی ۲ بر صفر آرژانتین برابر بلژیک در نیمه نهایی زننده هر دو گل آرژانتین بود.

 

 

 

تازه‌ترین تحولاتفوتبالرا اینجا بخوانید.
کدخبر: ۶۰۱۵۵۵۶۷
تاریخ خبر:
ارسال نظر