کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۱۵۵۵۶۶
تاریخ خبر:

ستاره بی‌رقیب سه‌شیرها؛ بلینگام باز هم بهترین بازیکن زمین شد

ستاره بی‌رقیب سه‌شیرها؛ بلینگام باز هم بهترین بازیکن زمین شد

جود بلینگام پس از گلزنی مقابل نروژ و صعود انگلیس به نیمه‌نهایی جام جهانی ۲۰۲۶، برای چهارمین بار عنوان بهترین بازیکن زمین را به دست آورد.

به گزارش هفت ورزشی، جود بلینگام، ستاره تیم ملی انگلیس، پس از به ثمر رساندن هر دو گل تیمش برابر نروژ، برای چهارمین بار عنوان بهترین بازیکن زمین را از آن خود کرد.

تیم‌های ملی فوتبال انگلیس و نروژ در مرحله یک‌چهارم نهایی جام جهانی ۲۰۲۶ برابر هم قرار گرفتند که در نهایت انگلیس پس از ۱۲۰ دقیقه تلاش موفق شد با نتیجه ۲ بر یک حریف خود را شکست دهد و به مرحله نیمه‌نهایی این رقابت‌ها صعود کند.

در پایان این دیدار و با تصمیم کمیته فنی فیفا، جود بلینگام که هر دو گل انگلیس را در این مسابقه به ثمر رساند، به‌عنوان بهترین بازیکن میدان انتخاب شد.

این چهارمین بار است که بلینگام جایزه بهترین بازیکن زمین را در جام جهانی ۲۰۲۶ کسب می‌کند. ستاره شماره ۱۰ تیم ملی انگلیس پیش از این نیز در دیدار برابر مکزیک در مرحله یک‌هشتم نهایی و همچنین مقابل غنا و پاناما در مرحله گروهی، این عنوان را به دست آورده بود.

 

 

تازه‌ترین تحولاتفوتبالرا اینجا بخوانید.
کدخبر: ۶۰۱۵۵۵۶۶
تاریخ خبر:
ارسال نظر