کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۲۲۳۷۲
تاریخ خبر:

وحید امیری از هفته سوم با پیراهن خیبر؟!

وحید امیری از هفته سوم با پیراهن خیبر؟!

مالک باشگاه خیبر خرم آباد تماس هایی با وحید امیری برقرار کرده که به هر شکل ممکن او را به این تیم ببرد.

به گزارش هفت صبح ورزشی، وحید امیری با نظر وحید هاشمیان در لیست فصل جاری پرسپولیس قرار نگرفت در حالی که قراردادی به ارزش 50 میلیارد تومان با این تیم بسته است!

رضا درویش و باشگاه پرسپولیس در چند نوبت از وحید امیری دعوت به عمل آورده اند که با حضور در دفتر باشگاه، برای فسخ قرارداد به توافق برسند اما حرف کاپیتان فقط یک جمله بوده است: تمام و کمال پول قراردادم را می خواهم!

منظور وحید امیری 50 میلیارد تومان است که دستمزدش برای فصل جاری است اما باشگاه پرسپولیس نمی خواهد چنین پولی برای بازی نکردن به یک بازیکن بپردازد.

همین اختلاف نظر باعث شده است وحید امیری به تمامی پیشنهادات رسیده از جمله خیبر خرم آباد پاسخ روشنی ندهد.

به عبارت بهتر وحید امیری پس از توافق با باشگاه پرسپولیس می تواند به پیشنهادات خود فکر کند.

گفته می شود باشگاه های فولاد خوزستان و تراکتور تبریز نیز از جمله مشتریان وحید امیری پس از خیبر خرم آباد محسوب می شوند.

خیبرخرم هفته سوم با فجرسپاسی شیراز بازی دارد و در صورت خرید وحید امیری، می تواند در این دیدار از او رونمایی کند!

 

سایر اخبارفوتبال ایرانرا از اینجا دنبال کنید.
کدخبر: ۶۲۲۳۷۲
تاریخ خبر:
ارسال نظر