فیلم «بزرگ» به جشنواره آلمان رسید؛ اولین حضور جهانی
فیلم سینمایی «بزرگ» به کارگردانی مصطفی احمدی، در نخستین حضور بین المللی خود به فستیوال SCHLiNGEL آلمان راه یافت.
به گزارش هفت صبح، فیلم سینمایی «بزرگ» به کارگردانی مصطفی احمدی و تهیه کنندگی حسین اکبری، در نخستین حضور بین المللی خود به سی و یکمین دوره فستیوال SCHLiNGEL آلمان راه یافت.
این فیلم که فیلمبرداری آن در سکوت خبری انجام شده، قرار است در این جشنواره در کنار آثاری از کشورهای مختلف جهان به رقابت بپردازد.
فستیوال SCHLiNGEL آلمان
فستیوال SCHLiNGEL از سال ۱۹۹۶ فعالیت خود را آغاز کرده و هر سال مجموعه ای از تولیدات جدید سینمای کودک و نوجوان جهان را به نمایش می گذارد.
یکی از ویژگی های این جشنواره، حضور هم زمان هیئت های داوری مختلف در بخش های حرفه ای، کودک، جونیور و نوجوان است که آثار حاضر در بخش های مختلف را ارزیابی می کنند.

«بزرگ»؛ سومین فیلم مصطفی احمدی
مصطفی احمدی که پیش از این فیلم های سینمایی «نزدیکتر» و «میلیونر میامی» را ساخته است، در سومین تجربه سینمایی خود سراغ یک فیلمنامه اجتماعی و پرتنش رفته است.
«بزرگ» به روابط پیچیده و ملتهب یک نوجوان با خانواده اش می پردازد و در نخستین حضور بین المللی خود در جشنواره SCHLiNGEL آلمان به نمایش درمی آید.
بازیگران «بزرگ»
مجید آقا کریمی، یاشار اسمعیلی، سوگل خلیق، سعید زارعی، ستاره اسکندری، الهام کردا، احمد ساعتچیان و کاظم سیاحی از بازیگران فیلم سینمایی «بزرگ» هستند.