«شفرونی» مجوز داشت؟ پاسخ تند تهیهکننده
تهیهکننده «شفرونی» با رد ادعاهای مطرحشده درباره این برنامه، تأکید کرد که «شفرونی» مجوز تولید و انتشار داشته و اصلاحیههای ساترا را نیز اعمال کرده است.
به گزارش هفت صبح، تهیه کننده برنامه توقیف شده «شفرونی» با انتقاد از نحوه برخورد با این برنامه، تاکید کرده است که «شفرونی» هم مجوز تولید دارد و هم مجوز انتشار. او می گوید ۱۲ قسمت از این برنامه در ساترا بازبینی شده و پس از دریافت اصلاحیه های پخش، تغییرات مورد نظر نیز اعمال شده است.
شفرونی مجوز تولید و انتشار دارد؟
تهیه کننده «شفرونی» در واکنش به ادعاهای مطرح شده از سوی ساترا گفته است: «برخلاف ادعای ساترا، «شفرونی» هم مجوز تولید و هم مجوز انتشار دارد و هر هفته برای پخش قسمت جدید، اصلاحیه های ساترا را دریافت و اعمال کرده است.» او همچنین تاکید کرده که در صورت محرمانه نبودن برگه های اصلاحیه، تمامی این مستندات را منتشر می کرد.
انتقاد از نحوه توقف پخش شفرونی
او توقیف «شفرونی» را محصول تنگ نظری مدیران تلویزیون نسبت به سرگرمی مردم دانسته و گفته است: «بازی با کلمات هم در شأن ساترا نیست.» به گفته او، درخواست توقیف برنامه با گزارشی که آن را «بدترین و بی ربط ترین گزارش» توصیف کرده و سپس انتشار خبر «توقف پخش»، به جای حل مسئله است.
تهیه کننده «شفرونی» همچنین تاکید کرده است: «نمی شود خود را ناظر فرهنگی بدانیم اما به جای گفت وگو برای حل اختلافات، به قوه قضائیه و شکایت و گزارش کذب متوسل شویم.»
واکنش به اتهام های مطرح شده علیه برنامه
تهیه کننده «شفرونی» در بخش دیگری از صحبت های خود، پرونده سازی علیه تولیدکنندگان برنامه های شبکه نمایش خانگی را در شأن یک نهاد حاکمیتی ندانسته و نسبت به اتهام های مطرح شده علیه این برنامه اعتراض کرده است.
او در این باره گفته است: «اینکه علاوه بر کتمان مجوزهای اخذ شده، برنامه ما متهم به ترویج فحشا و اخلال در امنیت و عفت عمومی معرفی شود، واقعا قابل درک نیست!»