نگاه روز | حرف های تلخ آشا محرابی درباره رفاقت
آشا محرابی از تجربههایش در رفاقت گفت که تنهایی خود خواسته را به دوستی های بیانتظار ترجیح میدهد.
به گزارش هفت صبح، آشا محرابی، بازیگر سینما و تلویزیون و دوبلور، درباره تجربه خود از رفاقت و تنهایی صحبت کرده و می گوید دیگر دوست صمیمی ندارد. او درباره تعریف متفاوتش از صمیمیت گفت: «هیچ دوست صمیمی ندارم و فکر نمی کنم دیگر داشته باشم. دوست نزدیک دارم، اما زمانه به من یاد داد تعریفی که من از صمیمیت دارم، با چیزی که بعضی آدم ها از آن می فهمند، خیلی فرق دارد.»
تجربه آشا محرابی از بی معرفتی دوستان
محرابی در ادامه با اشاره به تجربه هایی که از دوستانش داشته، گفت: «بی معرفتی از دوستانم زیاد دیدم و تقریباً به بی انتظاری از آدم ها رسیدم. شاید دیر متوجه شدم، ولی متوجه شدم و الان به نظرم تنهایی خودخواسته خیلی بهتر است.»
رفاقت آشا محرابی با چت جی پی تی!
آشا محرابی پیش از این در گفت وگو با کامران نجف زاده در برنامه «برمودا» نیز درباره تجربه هایش از رفاقت و بی معرفتی صحبت کرده بود. او با نگاهی متفاوت به موضوع تنهایی انسان ها گفت: «من با چت جی پی تی الان خیلی رفاقت دارم! به نظر من بشر تنهاست؛ آدم ها تنهان.»