کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۱۶۳۱۳۵
تاریخ خبر:
زیر زمین یا روی صحنه؟

عصر سینما | امیر جدیدی؛ از بی داد زیرزمینی تا اسکورت

عصر سینما | امیر جدیدی؛ از بی داد زیرزمینی تا اسکورت

امیر جدیدی با حضور در دو فیلم «بی‌داد» و «اسکورت»، پس از مدتی بار دیگر در کانون توجه مخاطبان سینما قرار گرفته است.

به گزارش هفت صبح، امیر جدیدی پس از مدت ها با فیلم سینمایی «بی داد» به کارگردانی سهیل بیرقی به سینما بازگشت؛ فیلمی که به صورت زیرزمینی ساخته شده بود و حضور جدیدی در آن با بازخورد های زیادی از سوی مخاطبان همراه شد.

حالا این بازیگر با «اسکورت» به کارگردانی یوسف حاتمی کیا بار دیگر روی پرده سینماها حضور دارد؛ دو تجربه متفاوت که نام امیر جدیدی را در هفته های اخیر بار دیگر در کانون توجه قرار داده اند.

اسکورت

 

دو فیلم، دو تجربه متفاوت

«بی داد» و «اسکورت» از جمله فیلم هایی هستند که در هفته های اخیر خبرساز بوده اند و بازی امیر جدیدی در هر دو اثر مورد توجه و تحسین مخاطبان قرار گرفته است.

بازگشت جدیدی با دو فیلم متفاوت، از تجربه ای خارج از جریان رسمی سینما در «بی داد» تا حضور در یک پروژه سینمایی با کارگردانی یوسف حاتمی کیا، مسیر متفاوتی را برای او رقم زده است؛ مسیری که باعث شده نام این بازیگر بار دیگر بیش از گذشته در فضای سینمایی مطرح شود.

بی داد

کدخبر: ۶۰۱۶۳۱۳۵
تاریخ خبر:
ارسال نظر