محسن تنابنده: خبری از پایتخت ۸ نیست
محسن تنابنده کلیه اخبار مربوط به تولید فصل هشتم سریال پایتخت و ادعای مسولین سیما در این باره را تکذیب کرد.
به گزارش هفت صبح، محسن تنابنده، طراح و بازیگر سریال «پایتخت»، اخبار منتشر شده درباره تولید فصل هشتم این مجموعه را تکذیب کرد و گفت در حال حاضر اراده جدی برای ساخت فصل جدید وجود ندارد.
او در گفتگویی کوتاه با فیلم نیوز درباره خبرهای اخیر و اظهارات برخی مسئولان تلویزیون گفت: «تا امروز اراده جدی از سمت من برای ساخت فصل هشتم این مجموعه وجود ندارد و حتی قصه ای برای فصل تازه نوشته نشده است.»
واکنش تنابنده به اخبار پایتخت 8
تنابنده همچنین درباره خبرهایی که اخیرا از سوی تلویزیون و سازمان صدا و سیما درباره ساخت «پایتخت ۸» منتشر شده، اظهار کرد که این اخبار مبنای جدی ندارند و به گفته او، بیشتر جنبه عوام فریبی دارند.
او در ادامه با انتقاد از عملکرد تلویزیون گفت که به نظرش اولویت های این رسانه در شرایط فعلی بیشتر سیاسی است تا سرگرم کردن مخاطبان و تاکنون نیز اقدامی از سوی تلویزیون برای ساخت فصل هشتم «پایتخت» انجام نشده است.