کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۴۰۶۰۹۵۶۳
تاریخ خبر:

بازگشت خاطره‌انگیز عموهای فیتیله‌ای به تلویزیون

بازگشت خاطره‌انگیز عموهای فیتیله‌ای به تلویزیون

«دوقلوها در شهر پنج‌ستاره»، با حضور عموهای فیتیله‌ای (علی فروتن، محمد مسلمی و حمید گلی) این‌بار در شهری خیالی و رنگارنگ، با ماجراهایی تازه مهمان خانه‌های کودکان می‌شوند.

به گزارش هفت صبح این مجموعه که فصل دوم از سری «دوقلوها» است، با محوریت آموزش حقوق شهروندی و همچنین معرفی مشاغل گوناگون، دنیایی فانتزی و رنگارنگ را در شهری جادویی میان ابرها در بزرگ‌ترین دکور کودک تلویزیون ایران به تصویر می‌کشد.

این مجموعه کاری از مرکز سیمرغ صدا و سیما و با مشارکت اداره کل آموزش‌های شهروندی شهرداری تهران، به تهیه کنندگی مهدی بصیری، کارگردانی جمشید بیات ترک و به قلم حمزه صالحی تهیه شده است که به زودی از شبکه دو سیما میزبان مخاطبان خواهد بود.

برای پیگیری اخبار فرهنگی اینجا کلیک کنید.
منبع: خبرآنلاین
آخرین تحولاتفرهنگیرا اینجا بخوانید.
کدخبر: ۴۰۶۰۹۵۶۳
تاریخ خبر:
ارسال نظر