کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۴۲۷۶۲
تاریخ خبر:

استایل| دختر کوچولوی پژمان بازغی با کتی لاکچری خاص‌ترین استایل پاییز را ساخت!

استایل| دختر کوچولوی پژمان بازغی با کتی لاکچری خاص‌ترین استایل پاییز را ساخت!

نفس بازغی، بازیگر ۱۷ ساله ایرانی و دختر پژمان بازغی، در نهمین دوره‌ی جشنواره بین‌المللی فیلم شهر، در کنار علی اوجی و مادرش مستانه مهاجر حضور یافت و توجه مهمانان و رسانه‌ها را به خود جلب کرد.

نفس بازغی، بازیگر ۱۷ ساله ایرانی و دختر پژمان بازغی، در نهمین دوره‌ی جشنواره بین‌المللی فیلم شهر، در کنار علی اوجی و مادرش مستانه مهاجر حضور یافت و توجه مهمانان و رسانه‌ها را به خود جلب کرد. او با استایلی مدرن و متفاوت جلوی دوربین ظاهر شد و با ترکیب رنگ‌ها و بافت‌ها، روحیه‌‌ی خلاقانه‌ای از خود به نمایش گذاشت.

استایل نفس بازغی شامل شلوار جین و کتی دو رو بود که یک طرف آن از پارچه جین آبی سیر و طرف دیگر از پارچه بارانی قهوه‌ای شکلاتی تشکیل شده بود. این انتخاب جسورانه و غیرمعمول، جلوه‌ای مدرن و منحصر به فرد به ظاهر او داده بود و او را از دیگر حاضران متمایز می‌کرد. ترکیب رنگ‌ها و بافت‌های متفاوت، همراه با نگاه گرم و حضور پرانرژی نفس، لحظه‌های جذابی برای عکاسان و مخاطبان جشنواره رقم زد.

کت عجیب نفس بازغی

کت عجیب نفس بازغی

 

کت عجیب نفس بازغی

کت عجیب نفس بازغی

کت عجیب نفس بازغی

 

سایر اخبارفرهنگیرا از اینجا دنبال کنید.
کدخبر: ۶۴۲۷۶۲
تاریخ خبر:
ارسال نظر