عصر سینما | الناز شاکردوست با سیبیل، رپر زیر زمینی بر روی فرش قرمز

در عصر سینما امروزمان به الناز شاکردوست و امیر خلوت می پردازیم
به گزارش هفت صبح، در عصر سینما امروزمان به سبک زندگی هنرمندان میپردازیم؛ افراد و اتفاقاتی چون الناز شاکردوست در پشت صحنه کج پیله، امیر خلوت رپر زیر زمینی که بر صحنه تئاتر جضور داشت و الان بر فرش قرمز حضور یافته را می بینید.
از اینکه عصر سینما را میبینید خوشحالیم.
الناز شاکردوست
الناز شاکردوست، بازیگر سینما و تلویزیون، در صفحه اینستاگرام خود عکسی با گریم مردانه و سیبیل منتشر کرد و در کپشن آن نوشت: «به زن و مرد بودن نیست، به آدم بودنه!» این جمله برگرفته از دیالوگی در فیلم «کج پیله» است که خانم شاکردوست آن را با مخاطبان خود به اشتراک گذاشت.
امیر خلوت
امیر خلوت، با نام اصلی امیرحسین ترکمان، رپر و خواننده رپ ایرانی است. در تاریخ ۹ مهر ۱۴۰۲، امیر خلوت در جشنواره فیلم کوتاه تهران که در ایرانمال برگزار شد، حضور یافت. او در این رویداد هنری با استایل خاص خود در کنار هنرمندان دیگر بر روی فرش قرمز ظاهر شد و توجهها را جلب کرد.