کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۳۲۳۴۶
تاریخ خبر:

تصاویر از زندگی لوکس مریم امیرجلالی، دختر و نوه‌هایش در قلب کانادا

تصاویر از زندگی لوکس مریم امیرجلالی، دختر و نوه‌هایش در قلب کانادا

مریم امیرجلالی، بازیگر شناخته‌شده تلویزیون ایران، متولد ۲۹ آذر ۱۳۲۶ در تهران است. او در خانواده‌ای پرجمعیت با چهار خواهر و سه برادر بزرگ شد و پدرش بازنشسته ارتش بود.

مریم امیرجلالی، بازیگر شناخته‌شده تلویزیون ایران، متولد ۲۹ آذر ۱۳۲۶ در تهران است. او در خانواده‌ای پرجمعیت با چهار خواهر و سه برادر بزرگ شد و پدرش بازنشسته ارتش بود. تحصیلاتش در مقطع فوق‌دیپلم رشته حسابداری را در دانشگاه گذراند و پیش از ورود به دنیای بازیگری، در شغل‌های دولتی مشغول به کار بود.

در سال ۱۳۷۳ وارد عرصه هنر شد و با سریال «زیر گنبد کبود» به کارگردانی بهمن زرین‌پور به دنیای بازیگری وارد شد. شهرت اصلی او به‌خاطر بازی در مجموعه‌های طنز دههٔ ۱۳۸۰ مانند «خانه به دوش»، «متهم گریخت»، «ترش و شیرین» و «چاردیواری» است.

مریم-امیرجلالی-780x470

زندگی شخصی

مریم امیرجلالی در ۲۹ بهمن ۱۳۴۹ با همسرش ازدواج کرد. مراسم عروسی او بسیار ساده برگزار شد و خود او سفره عقد را چید. از همسرش هیچ عکسی منتشر نشده است. او یک دختر به نام مهشید دارد که در کانادا زندگی می‌کند و دو نوه دختر نیز دارد. او گاهی برای دیدار فرزند و نوه‌هایش به کانادا می‌رود.

مریم-امیرجلالی-و-دختر-و-نوه-ها

مصاحبه با مجید واشقانی

در مصاحبه‌ای با مجید واشقانی در برنامه «رک شو»، مریم امیرجلالی به برخی مسائل پرداخته است. او به برچسب‌هایی مانند «تیز و تند» و «عصبی» که به دلیل نقش‌هایش به او نسبت داده‌اند، گلایه کرد و تاکید کرد که در زندگی واقعی فردی بسیار بامحبت و منظم است. او همچنین به شوخی‌های حمید لولایی در برنامه واکنش نشان داد و گفت: «تیکه سنگین مریم امیرجلالی به حمید لولایی بیجا کرد شوخی کرد با اون».

در مصاحبه اخیر مریم امیرجلالی با برنامه «رک شو» مجید واشقانی، او به موضوعات مختلفی پرداخت که در ادامه به برخی از مهم‌ترین آن‌ها اشاره می‌کنم:

۱. واکنش به برچسب‌های «تیز و تند» و «عصبی»

مریم امیرجلالی در این مصاحبه به برچسب‌هایی مانند «تیز و تند» و «عصبی» که به دلیل نقش‌هایش به او نسبت داده‌اند، گلایه کرد و تاکید کرد که در زندگی واقعی فردی بسیار بامحبت و منظم است.

۲. شوخی‌های حمید لولایی

او همچنین به شوخی‌های حمید لولایی در برنامه ای واکنش نشان داد و گفت:

ماجرا از این قرار بوده که حمید لولایی در برنامه ای گفته بوده که مریم امیر جلالی برای مهریه با یک پراید 57 راضی میشه و و مریم امیر جلالی گفت زمانی که حمید لولایی در سینما فرهنگ شوفر بوده من ماشین شاسی بلند داشتم. حمید لولایی بیجا کرد شوخی کرد با من.

۳. زندگی فرزندانش در کانادا

مریم امیرجلالی در این مصاحبه درباره زندگی فرزندانش در کانادا صحبت کرد و گفت: «نوه‌های من از بچگی رفتن کانادا، میموندن اینجا به جایی نمیرسیدن».

دختر-مریم-امیرجلالی

 

۴. انتقاد از وضعیت فعلی سینما

او همچنین به وضعیت فعلی سینما و تلویزیون ایران اشاره کرد و گفت: «فیلم‌هایی که الان تولید می‌شود آب دوغ خیاری است».

۵. انتقاد از مجید واشقانی

در این مصاحبه، مریم امیرجلالی از مجید واشقانی نیز انتقاد کرد و گفت: «اینکه میگین مریم امیرجلالی تیز و تند یعنی چی؟ بسیار آدم با محبتی ام و دوست ندارم مردم فکر کنند یک ادم بی نهایت عصبی ام».

 
تازه‌ترین تحولاتفرهنگیرا اینجا بخوانید.
کدخبر: ۶۳۲۳۴۶
تاریخ خبر:
ارسال نظر