بیوگرافی و افتخارات زهرا کیانی دختر ووشوکار و خانوادهاش

بیوگرافی و افتخارات زهرا کیانی دختر ووشوکار و خانوادهاش را میخوانید.
به گزارش هفت صبح ورزشی، زهرا کیانی هرچگانی متولد 4 مهر 1378 در هرچگان چهارمحال و بختیاری ووشوکار و تالوکار ایرانی است.
وی نخستین بانوی تالوکار ایرانی است که در بخش تالو در رده سنی بزرگسالان به مدال جهانی دست یافته است.
خانواده و اصالت
اصالتا اهل هرچگان است و مادرش زهرا ترکی نام دارد.
هرچگان ، روستایی از توابع شهرستان شهرکرد در استان چهارمحال و بختیاری است که مردم آن به زبان ترکی قشقایی صحبت می کنند.
تک فرزند خانواده است و در سال 1384 در 6 سالگی به اصفهان نقل مکان کردند.
افتخارات
کیانی در ششمین دوره ووشو قهرمانی جوانان جهان موفق به کسب مدال طلا در بخش چانگ چوان و چیانگ شو شد.وی همچنین در بخش جین شو با نمره 9/39 بعد از ورزشکار چینی «مِنگزوان ژِنگ» که مدال طلا با نمره 9/40 را به دست آورد موفق به کسب مدال نقره شد. کیانی با کسب دو مدال طلا و یک نقره موفق ترین و پر افتخارترین ورزشکار ششمین مسابقات جوانان جهان در بلغارستان بود و توسط منتقدین «فوق العاده» نامیده شد.
زهرا کیانی با کسب مدال نقره در سیزدهمین مسابقات جهانی ووشو با امتیاز 9/52 بعد از حریف روسی «ساندرا کُنستانتینُوا» باامتیاز 9/53 که به مدال طلا رسید.
شروع فعالیت
در 6 سالگی ژیمناستیک را شروع کرد اما در 8 سالگی دو روز مانده به مسابقات قهرمانی کشوری با شکستگی شدید دست مدتی از ورزش دور شد. در نهایت به پیشنهاد یکی از دوستانش بنام بهناز اسدیان و حمایت پدر و مادر وارد رشته ووشو و سپس بخش تالو شد.
زهرا کیانی برای اولین بار در سن 10 سالگی در مسابقات برون مرزی شرکت کرد که موفق به کسب مدال نقره شد. فعالیت کیانی از سال 2010 و کسب 17 مدال قهرمانی ، او را تبدیل به پر افتخارترین تالو کار ایران است.
مسابقات ووشو قهرمانی جهان 2019
زهرا کیانی در فرم «جین شو» با امتیاز 9/54 در رتبه چهارم قرار گرفت. نمایندگان ماکائو ، ویتنام و کره جنوبی در رتبه های اول تا سوم ایستادند. وی در فرم «چانگ چوان» به هدف خود رسید و با امتیاز 9/64 به مدال برنز دست یافت. در این فرم نمایندگان چین و ماکائو به رتبه های اول و دوم رسیدند.
وضعیت ازدواج و همسر زهرا کیانی
از وضعیت ازدواج و همسر زهرا کیانی اطلاعات دقیقی در دست نیست.
مربی مهد کودک
آنقد بچه ها را دوست دارم که شاید اگر تالو کار نمی شدم مربی مهدکودک بودم و همیشه نونهالان و خردسالان در تمرینات به دور من جمع می شوند.