بیوگرافی و زندگی خصوصی مارال و مونا فرجاد

مارال و مونا فرجاد هر دو بازیگر ایرانی هستند.
مارال و مونا فرجاد هر دو بازیگر ایرانی هستند و دختران جلیل فرجاد، بازیگر مطرح سینما و تلویزیون هستند.
زندگی شخصی مارال فرجاد
مارال فرجاد بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون کشورمان16 مرداد 1361 در تهران متولد شد. او فارغالتحصیل لیسانس رشته عکاسی است و اصالتا اهل مرند و ترک زبان می باشند.
مارال فرجاد در سه سالگی
خانواده هنری مارال فرجاد
مارال فرجاد در یک خانواده هنرمند متولد شده است. پدر او جلیل فرجاد از بازیگران مطرح کشورمان است و خواهر کوچکترش مونا فرجاد نیز از بازیگران سرشناس تئاتر، سینما و تلویزیون می باشد.
مارال فرجاد در کنار پدرش جلیل فرجاد و خواهرش مونا
مادر مارال و مونا فرجاد همچنین همسر جلیل فرجاد، خانم منیژه افشاری بود که متأسفانه در سال 1401 درگذشت.
مارال فرجاد در کنار زنده یاد مادرش منیژه افشاری
ازدواج و همسرش
مارال فرجاد ازدواج کرده است و متاهل می باشد.
این بانوی هنرمند که به همراه خواهرش مونا در برنامه دورهمی شرکت کرده بود گفت که چند سالی است با شخصی به نام امین آشنا شده و زندگی مشترک خود را آغاز نموده است. همسر مارال فرجاد فعالیت هنری نداشته و شغل دیگری دارد.
مارال فرجاد و خواهرش مونا در برنامه دورهمی
بیماری مارال فرجاد
مارال فرجاد در حین فیلمبرداری سریال خوب بد جلف در سال 1399، بازی خود را نیمه کاره رها کرد و به دنبال درمان بیماری خود رفت. او به بیماری سرطان خون از نوع گرید 3 مبتلا شده بود و پس از اینکه به برخی از علائم خود شک کرده بود آزمایش داده و متوجه بیماری حاد خود شده بود.
این بانوی هنرمند برای تکمیل درمان خود به کشور مجارستان رفت. همسر جلیل فرجاد و مادر این دو خواهر بازیگر نیز به بیماری سرطان پانکراس مبتلا بود و به همراه دخترش مارال روند درمان را طی می کردند اما متأسفانه در سال 1401 درگذشتند.
ورود مارال فرجاد به دنیای بازیگری
مارال فرجاد به کمک پدرش بازیگری را در سن 3 سالگی در تله تئاتر تلویزیونی به نام «من هستم، اما یک سیاه» به کارگردانی اسماعیل شنگه آغاز کرد، اما بهصورت جدی در سال 1370 به همراه پدرش در تئاتری به کارگردانی مجید جعفری به ایفای نقش پرداخت.
مارال فرجاد، رضابابک، کاظم بلوچی و آزیتا لاچینی در تله تئاتر من هستم اما یک سیاه
بیوگرافی مونا فرجاد
مونا فرجاد متولد ۲۵ فروردین ۱۳۶۳ در تهران، بازیگر سینما و تلویزیون است.
فارغ التحصیل رشته اقتصادی نظری می باشد که از ۱۱ سالگی با سریال «لحظه های آشنا» شروع کرد و از طرفداران تیم فوتبال پرسپولیس می باشد.
بازیگری از سه سالگی
به لطف پدر در سه سالگی در برنامه ای بنام «بهاران» به کارگردانی پدرش بازی کرد، سپس در شش سالگی در سریال «حکایتی و حکمتی» هم جلوی دوربین رفت.
شهرت
در نوروز ۱۳۸۲ با سریال «خوش رکاب» دیده شد و یکسال بعد در سریال «مزرعه آفتابگردان» کنار مرحوم محمد علی کشاورز و مهران رجبی حضور درخشانی داشت.
ازدواج
مونا فرجاد هنوز ازدواج نکرده و مجرد است، انتشار عکس های او در لباس عروس مربوط به سکانسی از بازی های ایشان در سینما می باشد.