کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۱۸۴۲۳
تاریخ خبر:

نسرین جوادزاده: من خون مردان جوان را می‌نوشم!

نسرین جوادزاده: من خون مردان جوان را می‌نوشم!

نسرین جوادزاده، بازیگری که اخیرا سر و صدای زیادی به پا کرده است، رابطه عاشقانه کوتاهی با همبازی‌اش در سریال تلویزیونی «بوی ساندیک کوکوسو» پامیر پکین، داشت.

شوخی جنجالی نسرین جوادزاده/ من خون مردان جوان را می‌نوشم

 
پس از شایعات جدایی آنها، جوادزاده به تنهایی به مصر سفر کرد و پس از بازگشت به استانبول با خبرنگاران گفتگو کرد.

جوادزاده در پاسخ به این سوال که «آیا راز جوان ماندن این است که کسی در زندگی‌تان نباشد؟» پاسخ طنزآمیزی داد. این بازیگر مشهور با گفتن «من خون مردان جوان را می‌نوشم» خنده حضار را برانگیخت.

اما سخنان جوادزاده به همین جا ختم نشد. در طول مکالمه، او اشاره دیگری به خواننده مشهور پاپ، گولشن، کرد و گفت: «گولشن از من بدتر است؛ هر جمله‌ای که می‌گوید جنجالی است!» 

برای پیگیری اخبارفرهنگیاینجا کلیک کنید.
کدخبر: ۶۱۸۴۲۳
تاریخ خبر:
ارسال نظر