سفر به تهران قدیم؛ افتتاح کافهای شیک و داستان دختر جوان و سگ وفادارش در سال ۷۸

تصاویر کمتر دیدهشده از تهران قدیم، از افتتاح کافه ای شیک در سال 1380 تا خاطرات دور دور با رنو قرمز در سال 1378 را در این مطلب تماشا کنید.
به گزارشهفت صبحدر این خبر بار دیگر سفری به گذشتههای تهران قدیم داریم و مروری کردیم بر لحظات و خاطراتی که با تصاویر کمتر دیده شده جذابیت خاصی دارند.
افتتاح کافهای شیک در تهران
در سال 1380، یک کافه مدرن در تهران افتتاح شد که توجه بسیاری را به خود جلب کرد. این تصویر توسط «کای ویدنهوفر»، عکاس آلمانی به ثبت رسیده است.
دور دور با رنو قرمز در خیابانهای تهران
نمایی از یک دور دور خاص در خیابانهای تهران با اتومبیل قرمز رنگ «رنو» که همراهی دختر جوان و سگش در سال 1378 ثبت شده است. تصویر توسط آژانس عکس ایران منتشر شده است.
جستجوی نتایج کنکور در روزنامه
دو دختر جوان که در یوسفآباد تهران، در انتظار نتایج کنکور در روز اعلام نتایج در سال 1381 هستند، به دنبال نام خود در صفحات روزنامه! این لحظه توسط «ساسان توکلی» ثبت شده است.
لاله و لادن؛ دوقلوهای بهم چسبیده ایرانی
تصویری دلانگیز از لاله و لادن، دوقلوهایی که بهم چسبیده بودند و در حال امتحان دادن هستند. این دو خواهر در تاریخ 17 تیر 1382 به هنگام جراحی برای جداسازی در بیمارستان رافلز سنگاپور درگذشتند. این تصویر توسط گتی ایمیجز به ثبت رسیده است.