کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۱۶۴۷۰
تاریخ خبر:

بیوگرافی سحر امامی+ عکس ها و حواشی و فیلم

بیوگرافی سحر امامی+ عکس ها و حواشی و فیلم

بیوگرافی سحر امامی، مجری شیرزن صدا و سیما را در ادامه می خوانید.

به گزارش هفت صبح، سحر امامی مجری تلویزیون و گوینده شبکه خبر متولد سال ۱۳۶۴ در تهران است. او فارغ التحصیل رشته مهندسی کشاورزی با گرایش صنایع غذایی می باشد و از سال ۱۳۸۷ وارد تلویزیون شده و با اجرای پیشخوان خبر به شهرت رسید. سحر امامی یک فرزند پسر دارد و همسرش خبرنگار است.

بیشتر بخوانید:

بیوگرافی کامل حمیده خیرآبادی/ مادر سینمای ایران؛ از قبل از انقلاب تا پایان زندگی

بیوگرافی ژاله علو؛ بانوی ماندگار صدا و بازیگری ایران

کشف جسد در چمدان زائر ایرانی در عراق ! + عکس

بیوگرافی حامد بهداد و همسرش / معرفی خانواده و داستان بازیگر شدن + عکس

سفر در زمان؛ «گوگوش در کنار پسرش کامبیز»؛ سال ۱۳۴۹

فیلم لحظه حمله رژیم صهیونیستی به صدا و سیما + شجاعت مجری همه را شوکه کرد

جملات تکان دهنده مجری شجاع بعد از حمله به صداوسیما + فیلم

مهندسی کشاورزی خواندم گرایش علوم صنایع غذایی ، رشته ام هیچ ربطی به کارم ندارد! معتقد است متناسب با علاقه ای که داشته فعالیت و تلاش کرده و بدون هیچ آشنایی وارد صدا و سیما شده.

می گوید تست دادم و تستم سال 87 در مجموعه "به خانه برمی گردیم" در شبکه تهران قبول شد و کارم را با گروه اجتماعی شبکه تهران شروع کردم و از خرداد 89 هم وارد شبکه خبر شدم. سحر در برنامه به خانه برمی گردیم مجری بخش دانستی های برنامه بود و مجری صبح با خبر نیز بوده است.

سحر امامی

شرایط پذیرش برای اجرا چه بود؟

من برای تست معرفی شدم. تست روتین که صحبت می کنی . شعر می خوانی و یک موضوع را انتخاب می کنند و باید در مورد آن صحبت کنی. یادم هست که ماه مبارک رمضان بود و استرس زیادی داشتم. ولی خوب تصویربرداری که هیچ وقت دیگر ندیدم اش ، شرایطی را برایم فراهم کرد و خودش هم نشست و گفت : "فکر کن برای خودت اجرا می کنی." تست دادم و سه ماه گذشت و اصلا فکر نمی کردم که قبول می شوم و خبری شود!

اما قبول شدم و مدارکم را به گروه اجتماعی دادم و شروع کردم. اولین برنامه ام یک برنامه زنده بود. معمولا کسی که وارد این حرفه می شود اول برنامه تولیدی می گیرد. اولین کاری که اگر ایرادی و اشکالی داشتی از آن درمی آورند. این طوری بود که وارد حرفه ای شدم که خیلی دوستش داشتم. سعی می کنم به خاطره علاقه ام تلاش کنم.

 

از زمانی که تستم را برای مدیر گروه اجتماعی شبکه خبر بردم تا زمانی که روی آنتن شبکه خبر رفتم ، حدودا یک ماه طول کشید و یک ماه تست های فوق العاده سنگینی از من گرفتند. در شبکه تهران تست استدیو نداده بودم. تست ری اکشن های مختلف و تست اجرای زنده در استدیو را دوباره از من گرفتند. تست های مشکلی گرفتند.

عکسهای سحر امامی مجری به خانه بر میگردیم

در کدام برنامه بیشتر تپق زدی؟

به خانه برمی گردیم. کار اولم بود ، زنده بود و نکات دانستنی می گفتم. باید اندازه و مقدار می گفتم و سعی می کردم حفظ کنم. همین تکیه نکردن به متن باعث تپق می شود. البته هر چه بگذرد ، کارت راحت تر می شود. الان خیلی راحت و با آرامش اجرا می کنم. حتی اگر اشتباه کنم.

پوشش سحر امامی

هر کس دوست دارد متفاوت باشد. با استفاده از رنگ تیره مخالفم. شاید به ندرت در شهادت ها از مشکی استفاده کنم. سعی می کنم حتی از رنگ هایی که در روتین شبکه خبر استفاده نمی شود ، استفاده کنم. مثلا قرمز یا سبز روشن ، به خاطر پوشش چادر مشکلی ندارد. اما اگر در برنامه به خانه بر می گردیم می پوشیدم ، می گفتند مختص گروه کودک است. رنگ های شاد با تُن گرم که فضای فانتزی ایجاد کند ، استفاده می کردم نه رنگ های خیلی تند. اما حالا استفاده می کنم ، چون احساس می کنم علاوه بر اینکه خودم احساس خوبی دارم ، بیننده هم علاوه بر اینکه دارد برنامه گروه اجتماعی شبکه خبر را می بیند ممکن است ذهنیت و روحیه اش هم با دیدن یک رنگ شاد تغییر کند. البته در رسانه ، همه همکاران ما حجاب و شئونات را رعایت می کند.

 

عکسهای سحر امامی گوینده خبر

سحر امامی

سحر امامی و بازیگری

در مصاحبه ام با مجله مادران در جواب این سوال گفتم ، دوست دارم در گروه سیاسی و خبر کار کنم. آن موقع در برنامه به خانه بر می گردیم بودم. الان سوال شما را خیلی با دقت جواب می دهم ، چون ممکن است بعد این اتفاق بیفتد و وارد آن مجموعه کاری شوم. پیشنهاد شد تست بازیگری بدهم ، اما اصلا دوست نداشتم از اجرا فاصله بگیریم.

چقدر حقوق می گیری؟

باید جواب بدهم؟ جواب نمی دهم!(خنده).به حقوق و به مزایایش فکر نمی کنم.

موقعیت کاری ای داشتم که ممکن بود از لحاظ اقتصادی در آمد بیشتری برایم داشته باشد. ولی صرف علاقه آمدم سمت شغلی که دوستش داشتم.

سحر امامی و همکارانش

دستور اکید مدیر شبکه و مقام مقام در هر شبکه ای این است که گریم در حد گریم و محوسازی تعریف شود. مثلا اگر عیبی در صورت مجری وجود دارد ، جوش یا چیزهای این شکلی برطرف شود. این موضوع تعریف و بخش نامه شده. استفاده از هر گونه خط لب ، خط چشم ، ریمل ، رژ لب ، رژ گونه ممنوع است. اما داشتم تلویزیون می دیدم ، مراسم تقدیر از یکی از سریال ها بود ، اصلا خانم ها را نشان ندادند!

سحر امامی

هر خانم وقتی می رود مهمانی یک جوری لباس می پوشد و خودش را درست می کند. این پوشش حتمادر محل کار فرق دارد.چون هر محل مقتضیات خاص خودش را دارد. باید یک سری ضوابط و شرایط را رعایت کنی ، وقتی وارد صدا و سیما می شوی وظیفه ات حساس تر می شود. چون ممکن است شما را بیرون ببینند. شما نماینده رسانه در بیرون می شوید. خیلی صحنه زشتی دارد وقتی مثلا خانمی را با نوعی آرایش روی آنتن ببینید ، بعد غلیظ ترش را یک جای دیگر ببینند. ولی همه همکارانم حداقل در شبکه های تهران و خبر به ضوابط معتقد هستند.

البته گاهی هم هست که مقنعه یا روسری سر می کنی با رنگی که رفکلس آن به صورت ات رنگ می دهد. بیننده خیال می کند این خانم با روزهای قبل فرق کرده و قشنگ تر شده ، نمی داند که شاید رنگ روسری روی چهره اش تاثیر بگذارد. این مورد درباره خود من پیش آمده و این به میزان گریم ربطی ندارد.

سایر اخبارفرهنگیرا از اینجا دنبال کنید.
کدخبر: ۶۱۶۴۷۰
تاریخ خبر:
ارسال نظر
 
  • ایران‌

    ‌شیر زن‌ایرانی

  • ناشناس

    آفرین به شیرزن ایرانی

  • علی حسینی

    درود فراوان بر شیر زن ایرانی ،. چنین بان وانی. باعث افتخار ما ایرانی می‌باشد ،دمش گرم🌹🌹🌹🌹🌹

  • علی احمدی

    سلام آفرین به این شیر زن خدا نگهدارتان باشد من داشتم برنامه زنده تماشا می‌کردم هی با صدای بلند تو خونه میگفتم ول کن برو چرا نمیره الان سقف خراب میشه رو سرت. همانجا با صدای بلند گفتم خدا نگهدارت شیر زن ایرانی آن خبر نگار یهودی یادم آمد با صدای آژیر فرار کرد سه بار خورد به زمین خطری هم تهدید ش نمی‌کرد

  • ناشناس

    شیرزن ایرانی به وجودتون یه ایران افتخار کرد

  • اشرف پناهی

    سلام من خانم امامی را بی نهایت دوست داشت م اما از جنگ به بعد بیشتر بخاطر روحیه وش جاعت ایشان که نشان بانویی قوی ومتعهد به کار خود حتی در آن لحظه وایشان یک الگو بو دن وشدن از حجابشون خوشم میاد از شادابی چ هرشون موقع اجرا با این حال که همیشه مسائ ل سیاسی وگفتگو راجع به مشکلات یا جنگ بود ه از فن بیان وروان وسریع صحبت کردنشون با مهمانان .واین که آرایش ندارن خودشون زیب ا وجذاب هستن موقعی که روسری کلدار سر میک نن من خیلی دوست دارم چون تو چهره زیباشون اثر گذاره وبرای روحیه بیننده جذابتره من اگر هرشب وتمام گفتگوی ایشان را با مهمان اشون تماشا کنم از صحبت کردنشون و صداشون اصلا خسته نمیشم.برای خود وخانوادشون آرزو ی سلامتی موفقیت برکت و عاقبت بخیری از خد ای مهربان آرزو میکنم.

  • ناشناس

    خدا نگهدار چنين شیرزنان هایی باشد ماشاالله

  • ناشناس

    از نظر مجری بودن دوسش دارم. مجری توانا و قابلی هستند