حرفهای عجیب مهراوه شریفی نیا درباره مردم افغانستان همه را شوکه کرد! (ویدیو)
مهراوه شریفی نیا با حضور در شهر کابل برای جشنواره زنان هرات مصاحبه ای در رابطه با حرفه بازیگری داشت و در حاشیه صحبت هایش به مهمان نوازی مردم افغانستان اشاره کرد.
مهراوه شریفینیا (زادهٔ 29 فروردین 1360) بازیگر سینما و تلویزیون است، او فارغالتحصیل رشتهٔ موسیقی کلاسیک در دانشگاه هنر تهران می باشد.
وی فعالیت خود را در سال 1368 با بازی در فیلم دزد عروسکها آغاز کرد. او با بازی در نقش فریده در سریال روز حسرت (1387) به شهرت رسید. وی دیپلم ریاضی-فیزیک دارد و فارغالتحصیل در رشته موسیقی از دانشگاه تهران است.
مهراوه شریفی نیا تجربه حضور در افغانستان و ارتباط با مردم کابل را داشت. مهراوه شریفی نیا در مصاحبه ای گفت: از روزی که اومدیم اینجا هر روز پر از صفا و صمیمیت شدیم کیف کردیم از مهمون نوازی مردم کابل و تیم برگزار کننده جشنواره هر روز شرایطی فراهم می کنند که خیلی لذت می بریم و با مردم خوب افغانستان بیشتر آشنا میشیم.
آخرین تحولاتفرهنگیرا اینجا بخوانید.