جزئیات محکومیت عوامل فیلم بیداد سهیل بیرقی

سهیل بیرقی و برخی دیگر از عوامل فیلم «بیداد» توسط دادگاه محکوم شدند.
به گزارش هفت صبح، سهیل بیرقی، کارگردان فیلم «بیداد» که برای حضور در جشنواره کارلوویواری پذیرفته شده است، با انتشاری تصویری اعلام کرد که او و تعدادی دیگر از عوامل این فیلم توسط دادگاه به مجازاتهایی چون زندان و جریمه نقدی محکوم شدهاند.
در فهرست متهمان علاوه بر بیرقی نام عواملی چون لیلی رشیدی، امیر جدیدی، سروین ضابطیان و علی ملاقلیپور از بازیگران «بیداد» و پیمان شادمانفر (فیلمبردار این فیلم) به چشم میخورد که از این میان سه نفر محکوم و سه نفر دیگر تبرئه شدهاند.
بر اساس تصاویر منتشرشده، احکام صادرشده در دادگاه تجدیدنظر استان تهران قابل اعتراض هستند.فیلم «بیداد» تازهترین محصول جریان غیررسمی سینمای ایران است که داستانی انتقادی در ارتباط با محدودیت آوازخوانی زنان دارد. پیش از این مسئولان جشنواره کارلوویواری با خودداری از اعلام نام این فیلم اعلام کرده بودند که فیلمی از سینمای ایران در بخش مسابقه حضور دارد ولی به دلیل حفظ امنیت عوامل آن از ذکر نام فیلم خودداری کردند. نام «بیداد» مدتی بعد و، آنطور که توسط رسانهها اعلام شد، پس از خروج عوامل فیلم از ایران بهطور رسمی اعلام شد.
در تصویری که آقای بیرقی روز سهشنبه ۱۰ تیرماه از حکمش در اینستاگرام منتشر کرده، عوامل فیلم «بیداد» به اتهاماتی چون «تشویق مردم به فساد، تبلیغ علیه نظام، تهیهٔ محتوای مبتذل و ترغیب و تشویق به اعمال منافی عفت» به زندان و جریمهٔ نقدی محکوم شدهاند.
بنا بر تصاویر منتشرشده در صفحه اینستاگرام سهیل بیرقی، متهم ردیف اول (بیرقی) به علت تشویق مردم به فساد و تهیه محتوای مبتذل در مجموع به چهار سال و سه ماه حبس تعزیری و ضبط کلیه تجهیزات مربوطه، متهم ردیف دوم (لیلی رشیدی) بابت فعالیت تبلیغی علیه نظام به تحول نود و یک روز حبس تعزیری، و متهم ردیف چهارم (سروین ضابطیان) بابت ترغیب و تشویق دیگران به اعمال منافی عفت از طریق فضای مجازی به نود و یک روز حبس تعزیری و پرداخت مبلغ 100 میلیون ریال جزای نقدی در حق صندوق دولت محکوم شدهاند. با این وجود احکام حبس بیرقی و رشیدی به جزای نقدی تبدیل شده و حکم ضابطیان هم به مدت پنج سال تعلیق شده است.
لازم به ذکر است که متهمین دیگر (امیر جدیدی، علی ملاقلیپور و پیمان شادمانفر) از اتهامات مربوطه تبرئه شدهاند.
در ادامه تصاویر این حکم را که بیرقی در صفحه شخصیاش در اینستاگرام منتشر کرده است مشاهده میکنید.