کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۵۳۹۳
تاریخ خبر:

بیوگرافی پرویز پرستویی + عکس‌های خانوادگی

بیوگرافی پرویز پرستویی + عکس‌های خانوادگی

پرویز پرستویی بازیگر پرآوازه تئاتر و سینما و تلویزیون 70 ساله اهل شهر کبودرآهنگ در استان همدان است و و به عنوان ستاره های سینمای ایران شناخته می‌شود.

به گزارش هفت صبح، پرویز پرستویی بازیگر پرآوازه تئاتر و سینما و تلویزیون 70 ساله اهل شهر کبودرآهنگ در استان همدان است و و به عنوان ستاره های سینمای ایران شناخته می‌شود. او به مدت 8 سال کارمند دادگستری بوده است و از سال 1348 وارد عرصه بازیگری شده است.

نسرین پرستویی همسر پرویز پرستویی بوده و دارای دو فرزند به نام های سمیرا و بهروز است.

بیوگرافی پرویز پرستویی
پرویز پرستویی بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر در تاریخ دوم تیر ماه سال ۱۳۳۴ در همدان دیده به جهان گشوده است.وی دارای مدرک دیپلم می‌باشد. همچنین مدرک درجه یک هنری «معادل دکترا» را از وزارت ارشاد دریافت کرده است.

پرویز پرستویی در یک خانواده کم جمعیت در روستایی به نام چارلی شهر کبودرآهنگ استان همدان به دنیا آمده است.
 

پدر او دست فروش و مادر وی خانه‌دار بوده است. پرویز پرستویی در حالی که سه ساله بوده با خانواده به تهران آمدند و در تهران اول در یک خانه اجاره‌ای ساکن شدند. ولی با ۱۱ هزار تومان که مادر در طی سال‌ها زندگی جمع کرده بود در تهران یک خانه دو طبقه با ۵ اتاق خریداری کردند.

بیوگرافی پرویز پرستویی و همسرش و فرزندان +عکس ها


پرویز پرستویی  در سنین نوجوانی برای سپری کردن مخارج زندگی به اجبار کارگری کرده است. ساختمان مخابراتی که در حوالی خانه آنها می‌ساختند در آنجا کارگری کرده و آرماتور بندی نیز انجام داده است.
 

روزها کار می‌کرده و بعد از ظهرها برای تمرین سر صحنه تئاتر حاضر می‌شده است.
 

۱۰ سال بدون اینکه خانواده متوجه شوند در عرصه تئاتر مشغول به کار بوده است،جایزه دریافت کرده، ولی جرات نمی‌کرده آن را به منزل ببرد و به صورت مخفیانه در این عرصه کار می‌کرده است.
 

پرویز پرستویی اول خیلی به فوتبال علاقمند بوده و مدتی نیز به عنوان دروازه‌بان در تیم کارگران بازی کرده است. بعد از آن در سال ۱۳۴۸ در حالی که ۱۶ ساله بوده به مرکز رفاه نازی آباد رفته و در آنجا کارش را با آموزش تئاتر آغاز نمود.
 

عکس های پرویز پرستویی


شروع فعالیت هنری

وی در سنین نوجوانی در حالی که ۱۶ ساله بوده پس از آموختن تئاتر به صورت حرفه‌ای شروع به کار کرده تا اینکه در سال ۱۳۵۳ در حالی که ۱۹ ساله بوده به خاطر نمایش دکه موفق شد جایزه کاخ جوانان را دریافت کند.
 

پرویز پرستویی بعد از آن از طرف بهزاد فراهانی پا به گروه کوچ نهاد. پس از مدت‌ها حضور در عرصه تئاتر با نمایش میلاد در نقش دلال زمین در عرصه تئاتر بسیار خوش درخشید تا اینکه در سال ۱۳۶۲ با بازی در فیلم دیار عاشقان مقابل مقابل دوربین تلویزیون قرار گرفت. این چهره برای حضور در این فیلم موفق جایزه سیمرغ بلورین نقش مکمل را دریافت کند.
 

پرویز پرستویی با بازی در فیلم آدم برفی در سال ۷۳، همچنین حضور در فیلم لیلی با من است در سال ۷۴ به شهرت دست پیدا کرد که برای آن توانست دیپلم افتخار نیز دریافت کند.
 

عکس پرویز پرستویی در سریال شکارگاه


از آژانس شیشه‌ای تا مارمولک

پرویز پرستویی با ایفای نقش در فیلم آژانس شیشه‌ای در سال ۷۶ در نقش حاج کاظم به اوج شهرت دست پیدا کرد که موفق شد جایزه سیمرغ بهترین هنرپیشه نقش نخست مرد را نیز برای آن دریافت کند. بعد از آن در سال ۱۳۸۲ با بازی در فیلم مارمولک بیشتر از پیش خوش درخشید.
 

پرویز پرستویی با بازی در سریال طالب در سال ۶۳ برای نخستین در عرصه تلویزیون حضور پیدا کرد و آخرین مرتبه در سریال آشپزباشی در سال ۱۳۸۸ که از شبکه یک پخش می‌شد، بازی کرد. می‌توان از شاخص‌ترین آثار این چهره در تلویزیون: سریال امام علی در سال ۷۰، سریال فاخته، خاک سرخ و زیر تیغ را نام برد.

بیوگرافی پرویز پرستویی و همسرش و فرزندان +عکس ها


همسر و فرزندان پرویز پرستویی
 

پرویز پرستویی متاهل و در سال ۱۳۶۰ در سن ۲۶ سالگی با خانم نسترن پرستویی ازدواج نمود و حاصل آن دو فرزند یک دختر و یک پسر به اسم‌های سمیرا و بهروز می‌باشد.
 

در سال ۱۳۶۰ در حالی که ۲۶ ساله بوده مدتی در دادگستری به عنوان منشی مشغول به کار بوده، ولی این شغل را به خاطر تئاتر ادامه نداده است.

بیوگرافی پرویز پرستویی و همسرش و فرزندان +عکس ها

پرویز پرستویی اکنون در کنار سینما در عرصه موسیقی نیز فعالیت می‌کند.
 

ایشان تا به حال به عنوان دکلمه خوان در سه آهنگ با تعدادی از هنرمندان ایرانی همکاری به عمل آورده است.
 

در سال ۱۳۹۳ هم زندگینامه خونه را به طور صوتی انتشار داد.
 

پرویز پرستویی و پسرش بهروز

پرویز پرستویی و پسرش بهروز


پرویز پرستویی در سال ۱۳۹۸ در سریال همگناه ساخته مصطفی کیایی پا به شبکه نمایش خانگی گذاشت که نقش جوانی‌های خود را پسر او بهروز بر عهده دارد.
 

تنفر از تلویزیون
 

به گفته پرویز پرستویی به همان صورت که پیشکسوت عزیز ما ناصر ملک مطیعی را به تلویزیون بردند و برنامه ضبط نمودند و اجازه پخش ندادند به همان صورت مرحوم ناصر چشم آذر را به تلویزیون فراخواندند و به او اجازه وارد شدن ندادند ، به همان صورت که جعفر پناهی را به کن نفرستادند به همان صورت که به بهروز وثوقی اجازه بازگشت به خانه خود، وطن خود را ندادند، من نیز پا به آنجا نمی‌گذارم و بیان می‌کنم مرگ مرا نیز از تلویزیون پخش نکنند.

بیوگرافی پرویز پرستویی و همسرش و فرزندان +عکس ها

پرویز پرستویی پس از اینکه در فیلم بادیگارد در سال ۱۳۹۴ ساخته ابراهیم حاتمی‌کیا حضور پیدا کرد و مورد تحسین بسیاری از مخاطبین قرار گرفت در سال ۹۸ نیز با ایفای نقش در فیلم مطرب در نقش ابراهیم خوش لحن خیلی خوش درخشید.

آخرین تحولاتفرهنگیرا اینجا بخوانید.
کدخبر: ۶۰۵۳۹۳
تاریخ خبر:
ارسال نظر