کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۵۱۳۴
تاریخ خبر:

یکتا ناصر؛ زمان بارداری عکسی منتشر کردم همه اومدن گفتن ما ایرانی‌ها چرا مراعات نمی‌کنیم (ویدیو)

ویدئویی از صحبت های یکتا ناصر با آزاده نامداری را مشاهده کردید که در خصوص قضاوت های مردم صحبت می کند و پیام عاشقانه ای را برای دخترش می گوید.

یکتا ناصر بانوی هنرمند کشورمان 12 آبان 1357 در تهران متولد شد. او فارغ‌التحصیل رشته مهندسی محیط زیست از دانشگاه آزاد است. یکتا ناصر در یک خانواده کم جمعیت بزرگ شده و یک خواهر بزرگتر به نام نیکتا و یک برادر کوچکتر به نام رضا دارد.

یکتا ناصر در روزهای پایانی سال 1394 با منوچهر هادی کارگردان جوان کشورمان ازدواج کرده و زندگی مشترک خود را آغاز کرد. این زوج صاحب دختری به نام سوفیا شدند اما این زندگی دوام نیاورد و این زوج هنری از یکدیگر جدا شدند.

یکتا ناصر مانند بسیاری از هنرمندان در عرصه بازیگری، از دوران تحصیل به این حیطه علاقه داشته اما به دلیل مخالفت خانواده با ورود او به هنرستان، در رشته تجربی درس خود را ادامه داد تا اینکه به دعوت یکی از دوستانش به طور اتفاقی به یکی از دفاتر بازیگری رفته و فرم مخصوص را پرکرد.

پس از گذشته دو هفته با او تماس گرفته شده و برای حضور در سریال کاغذی از او دعوت کردند و این سریال در سال 1375 نخستین تجربه بازیگری یکتا ناصر در هفده سالگی او می باشد.

برای پیگیری اخبارفرهنگیاینجا کلیک کنید.
منبع: ساعدنیوز
کدخبر: ۶۰۵۱۳۴
تاریخ خبر:
ارسال نظر