کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۵۹۸۹۵۹
تاریخ خبر:

سفر به تاریخ؛ عکس مازیار لرستانی در سال ۱۳۷۰ وقتی زن بود!

سفر به تاریخ؛ عکس مازیار لرستانی در سال 1370 وقتی زن بود!

عکس؛ سفر به تاریخ؛ چهرۀ «مازیار لرستانی» در اولین فیلم سینمایی‌اش؛ سال 1370 را در ادامه مشاهده می کنید.

 

چهرۀ «مازیار (شهره) لرستانی» در اولین فیلم سینمایی‌اش؛ "نیاز" به کارگردانی علیرضا داودنژاد در سال 1370، تصویری جذاب از گذشته بازیگری این هنرمند را به نمایش می‌گذارد که بخشی از تاریخ سینمای ایران را روایت می‌کند.

در این بخش عکس؛ سفر به تاریخ؛ چهرۀ «مازیار لرستانی» در اولین فیلم سینمایی‌اش؛ سال 1370 برای شما تهیه کردیم که امیدواریم مورد توجه شما قرار بگیرد.
عکسی که در زیر ملاحظه می‌کنید صحنه‌ای از فیلم «نیاز» به کارگردانی علیرضا داودنژاد با بازی شهره لرستانی را به تصویر کشیده است. این فیلم اولین حضور سینمایی لرستانی بود.

0

برای پیگیری اخبارفرهنگیاینجا کلیک کنید.
کدخبر: ۵۹۸۹۵۹
تاریخ خبر:
ارسال نظر
 
  • ناشناس

    از خدا بی خبر چرا به کار خدا دست بردی آبروی خودت را هم بردی ای بدبخت گوشه نشین خانه کردی خودت را