بیوگرافی و زندگی شخصی ناصر حجازی استقلال +علت مرگ

ناصر حجازی، اسطوره استقلال از دوران حرفهای تا زندگی شخصی، همسر، فرزندان و علت مرگش را در این مطلب بخوانید.
به گزارش هفت صبح، ناصر حجازی دروازه بان باشگاه استقلال و تیم ملی که مربیگری چندین تیم مختلف از جمله استقلال را بر عهده داشته است، ۲۳ آذر ۱۳۲۸ در پیرانشهر به دنیا آمد.
عکس جوانی ناصر حجازی
اصالت ناصر حجازی
با توجه به عکس شناسنامه ناصر حجازی که در فضای مجازی وجود دارد، پدر ناصر حجازی زاده محله لاله تبریز نیست بلکه متولد تهران و مادرش متولد ابهر زنجان است.
عکس شناسنامه ناصر حجازی
خانواده ناصر حجازی
ناصر حجازی در یک خانواده پر جمعیت به دنیا آمد، او چهار خواهر به نام های اقبال، مهناز، شهناز، ناهید و یک برادر بزرگتر از خود به نام اصغر داشت. اسطوره فوتبال ایران عمر خود را در پایتخت گذراند.
همسر ناصر حجازی
ناصر خان حجازی قبل از انقلاب و در دوران دانشجویی با بهناز شفیعی ازدواج کرد. بهناز شفیعی همسر ناصر حجازی دانشجوی زبان انگلیسی و هم دانشگاهی ناصر حجازی بود.
همسر ناصر حجازی در جوانی
فرزندان ناصر حجازی
بهناز شفیعی و ناصر حجازی دارای دو فرزند هستند. پسر این زوج آتیلا حجازی و دخترشان آتوسا نام دارد، آتیلا متولد 1355 و آتوسا متولد سال 1359 است. آتیلا چند سال در تیم استقلال تهران بازی میکرد.
عکس فرزندان ناصر حجازی
داماد ناصر حجازی کیست؟
آتوسا حجازی که اولین کاپیتان تیم ملی فوتسال زنان ایران بود، با سعید رمضانی بازیکن حرفهای فوتبال ازدواج کرده و فرزند آنها امیرارسلان نام دارد.
سعید رمضانی داماد ناصر حجازی و آتوسا حجازی
تحصیلات ناصر حجازی
او دوره دبستان را در دبستان هخامنش و دوره دبیرستان را در دبیرستان های ابومسلم، سعادت، سینا، سهند و شرق طی کرد. وی در تیم فوتبال دبیرستان ابومسلم در پست گوش راست و دروازه بانی بازی می کرد. همچنین در تیم بسکتبال این دبیرستان حضور مستمر داشت. دبیرستان ابومسلم در خیابان ابوسعید در نزدیکی میدان منیریه تهران، حوالی منزل سابق وی واقع شده بود. در سال 1350 وارد مدرسه عالی ترجمه شد و در سال 1356 لیسانس خود را دریافت کرد.
از بسکتبال تا فوتبال
ناصر حجازی می گوید که فوتبال را به صورت تفریحی دنبال میکرده است اما رشته اصلی وی بسکتبال بوده است و حتی نیز در انتخابی تیم ملی جوانان نیز برگزیده شده بود. حجازی درباره پیوستن به فوتبال تعریف میکند:
روزی با دوستان به تماشای بازی آموزشگاهی که تیم مدرسه ما هم در آن شرکت داشت رفتیم.در همان روز دروازهبان تیم مدرسه ما آسیب دید مربی تیم مرا صدا زد و گفت ناصر بیا درون دروازه بایست من هم گفتم آقا اصلاً من نمیتوانم مربی دست بردار نبود و میگفت تو قد بلند داری و بسکتبالیست هم بودی حتماً میتوانی چند توپ هوایی رو بگیری.برای اولین بار درون دروازه ایستاده بودم اینقدر خوب توپ میگرفتم. بازی که تمام شد همه تماشاگرانی که برای دیدن مسابقه آمده بودن تشویقم کردند.
ناصر حجازی در تیم فوتبال نادر
اسطوره دروازه بانی ایران فوتبال خود را از تیم نادر در دسته دوم باشگاههای تهران آغاز کرد و از همان تیم به تیم ملی جوانان و تیم ملی بزرگسالان رسید.
ناصر حجازی در استقلال
او در سال ۱۳۴۸ به تاج پیوست و در همان سال اول، قهرمانی جام باشگاههای آسیا و جام تخت جمشید را با این تیم به دست آورد. ناصر خان حجازی تا پایان دوران بازیکنی خود بهجز ۵سال دروازهبان تاج٫استقلال تهران بود. عکس ناصر حجازی در استقلال در شبکه های اجتماعی وجود دارد.
عکس ناصر حجازی در استقلال
ناصر حجازی در شهباز
دروازه بان تیم ملی از ۹ دیماه ۱۳۵۴ تا ۱۷ دیماه ۱۳۵۹ به تیم شهباز پیوست اما دوباره به تیم استقلال رفت. او سال 1365 تا 1366 دروازه بان تیم محمدان بوده است.
عکس ناصر حجازی در شهباز
ناصر حجازی در منچستر
حجازی در کارنامه خود سابقه ۴ بازی با لباس تیم فوتبال منچستریونایتد را دارد اما به دلیل عدم صدور رضایتنامه و انحلال فدراسیون فوتبال ایران نتوانست اجازهنامه فدراسیون منحل شده ایران را به موقع منچستر یونایتد ارائه کند و گری بیلی به جای او با این باشگاه انگلیسی قرارداد بست.
ناصر حجازی در پرسپولیس
در سیزدهمین سالمرگ غلامرضا تختی، روز 17 دی ماه سال 1359، پرسپولیس در یک بازی خیرخواهانه به مصاف تیم فوتبال زندان قزل حصار رفت ، در این روز، ناصر حجازی با پیراهن قرمز در خط حمله پرسپولیس به میدان رفت.در این بازی او به درخواست علی پروین برای پرسپولیس بازی کرد.
عکس ناصر حجازی و علی پروین
دوران مربیگری ناصر حجازی
ناصر حجازی مربیگری تیم های محمدان، شهرداری کرمان ،بنگلادش، بانک تجارت، شهردای کرمان، سپاهان، ماشینسازی تبریز، استقلال تهران، ذوبآهن اصفهان، استقلال رشت، ماشینسازی تبریز، استقلال اهواز، نساجی مازندران و استقلال تهران را بر عهده داشته است.
عکس مربیگری ناصر حجازی
آخرین مربیگری ناصر حجازی
در سال 1386 پس از انتخاب مجدد علی فتح الله زاده به سمت مدیرعاملی، ناصر خان مجدداً سرمربی باشگاه استقلال تهران گردید که در هفته چهاردهم فیروز کریمی جایگزین او شد.
وی در زمان مربی گری اش بازیکنان بزرگی همچون علی دایی، رحمان رضایی، علی رضا اکبرپور و علی اکبر استاداسدی را به فوتبال ایران معرفی کرد.
ناصر حجازی در تیم ملی
رایکوف سرمربی تیم ملی ناصر حجازی را برگزید و او در مرداد ۱۳۴۸، تیم ملی برای بازیهای دوستانه راهی شوروی شد و پنج مسابقه انجام داد. حجازی اولین بازی ملی رسمی خود را در سن ۱۹ سالگی در ۲۲ شهریور ۱۳۴۸ در آنکارا در مقابل تیم ملی پاکستان در جام اکو انجام داد. ناصر حجازی در دهه ۱۳۵۰ دروازهبان اصلی تیم ملی ایران بود و با این تیم دو بار قهرمان جام ملتهای آسیا و یک بار قهرمان بازیهای آسیایی ۱۹۷۴ تهران شد. او در جام جهانی ۱۹۷۸ آرژانتین هم شرکت کرد و عملکرد خوبی در جام جهانی داشت. او همچنین سهمیه حضور در المپیک ۱۹۷۶ مونتریال و مقام سومی جام ملتهای آسیا ۱۹۸۰ را هم بهدستآورد.
آخرین بازی ملی حجازی در سال ۱۳۵۹ در برابر کویت انجام شد و بعد از آن به دلیل قانون عجیبی معروف به «قانون ۲۹ سالهها» که حضور دروازهبانان بالای 27 سال در تیم ملی را ممنوع میکرد از تیم ملی کنار گذاشته شد.
عکس ناصر حجازی در تیم ملی
من ناصر حجازی هستم
در سال ۱۳۹۲ ساخت فیلمی مستند پیرامون زندگی حجازی آغاز شد و در آذر ماه ۱۳۹۴ به پایان رسید. متن این مستند را شهاب حسینی، بهرام رادان، پرویز پرستویی، مسعود رایگان، مهران مدیری و رؤیا تیموریانروایت کرده و تیتراژ پایانی توسط رضا صادقی ساخته شده است. امیر رفیعی برای دهمین سالگرد درگذشت ناصر حجازی نیز قسمت دوم من ناصر حجازی هستم… را با نام افسانه یک عقاب ساخته است.
امیر رفیعی از دوستان نزدیک ناصر حجازی در سوم خرداد ماه ۱۳۹۶ اولین دوره از جشنواره فوتبال ایران را با یاد و نام ناصر حجازی و تحت عنوان جشنواره حجازی برپا و مدیریت کرد.
فیلم من ناصر حجازی هستم
علت مرگ ناصر حجازی
حجازی که از سرطان ریه رنج می برد، صبح روز دوشنبه ۲ خرداد ۱۳۹۰ در بیمارستان کسری در تهران درگذشت. او در طول ۱۸ ماه بیماری خود هیچ گونه کمکی را قبول نکرد.
در مستند من ناصر حجازی هستم پسر و دختر او درباره لحظه مرگ ناصر حجازی صحبت کردند و عنوان نمودند که او در ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۰ در حین تماشای دیدار تیم فوتبال استقلال مقابل پاس همدان در روز آخر لیگ برتر بهدلیل وخامت حالش به کما رفت و چند روز بعد درگذشت.
مراسم تشییع جنازه ناصر حجازی چهارشنبه 4 خرداد ۱۳۹۰ در ورزشگاه آزادی برگزار شد.
عکس ناصر حجازی در بیمارستان/ عکس از سمیه عباسی
افتخارات ناصر حجازی
- حضور در تیم رؤیایی تاریخ فوتبال ایران از نگاه فدراسیون بینالمللی تاریخ و آمار فوتبال
- حضور در تیم منتخب تورنمنت جام ملتهای آسیا:۱۹۸۰
- دومین دروازهبان برتر قرن بیستم قاره آسیا از نگاه فدراسیون بینالمللی تاریخ و آمار فوتبال
- چهل و یکمین دروازهبان برتر جهان در قرن بیستم از نگاه فدراسیون بینالمللی تاریخ و آمار فوتبال
- برترین دروازهبان تاریخ جام ملتهای آسیا در نظرسنجی ای اف سی
- بهترین دروازهبان جام ملتهای آسیا:۱۹۸۰
- بهترین دروازهبان لیگ ایران:۱۳۵۲
- بهترین دروازهبان جام باشگاههای آسیا:۱۹۷۰
- حضور در بازیهای المپیک مونیخ به همراه تیم ملی:۱۹۷۲
- حضور در جام جهانی به همراه تیم ملی:۱۹۷۸
- حضور در بازیهای المپیک مونترال به همراه تیم ملی:۱۹۷۶
عکسهای ناصر حجازی
عکس ناصر حجازی و علی دایی
عکس پدر و پسری آتیلا و ناصر حجازی
عکس خانواده ناصر حجازی
عکس خاطره انگیز ناصر حجازی
آخرین حضور ناصر حجازی در دربی
عکس همسر ناصر حجازی
عکس ناصر حجازی با لباس آلمان
عکس ناصر حجازی و هادی نراقی
بازی ناصر حجازی علی پروین
عکس ناصر حجازی در حج
عکس ناصر حجازی و فرهاد مجیدی
عکس قدیمی ناصر در حجازی در جدال با بازیکن استرالیا
عکس ناصر حجازی و بیژن ذوالفقارنسب
عکس ناصر حجازی و پدرش