کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۵۸۹۵۶۳
تاریخ خبر:

فیلم / لباس فوق جسورانه الیکا عبدالرزاقی در صداتو ! / همه تحسین کردند !

الیکا عبدالرزاقی، بازیگر شناخته‌شده ایرانی، با حضور به‌عنوان داور برنامه «صداتو» و استایل‌های جسورانه و ماسکولین خود، توجه بسیاری را به خود جلب کرده است.

به گزارش هفت صبح، این بازیگر ۴۵ ساله با انتخاب‌های خاص مد، همچون کراوات‌های متنوع و شلوارهای گشاد، به یکی از چهره‌های خبرساز تبدیل شده است.

الیکا عبدالرزاقی ، بازیگر مشهور و مطرح ایرانی است که این روزها به عنوان یکی از داوران برنامه استعدادیابی خوانندگی «صداتو»، با حضور پر انرژی و استایل‌های خاص و جذابش بسیار جلب توجه نموده‌است.این بازیگر ۴۵ ساله که در یکی دو سال اخیر، علاقه‌ی زیادی به استایل‌های ماسکولین نشان داده و به دفعات از کراوات‌های خوش طرح و نقش در ظاهرش بهره برده، به عنوان یکی از چهره‌های شاخص برنامه «صداتو»، با استایل‌های اخیرش خبرساز شده و به نوعی نوآوری و جسارت را با لباس‌هایش به نمایش گذاشته است. شلوارهای واید و گشاد در کنار کراوات‌ها و کت‌های الیکا، بسیار ترندی و جذاب جلوه کرده و دلیل دیگری بر درخشش ظاهر او بوده‌اند.

کدخبر: ۵۸۹۵۶۳
تاریخ خبر:
ارسال نظر