کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۵۸۳۰۰۸
تاریخ خبر:

سیاستمداران و مشکل همیشگی «حالا چی بپوشم؟»

سیاستمداران و مشکل همیشگی «حالا چی بپوشم؟»

مسعود پزشکیان در تمام برنامه ها با کاپشن مشکی حضور پیدا کرد.

به گزارش هفت صبح، مسعود پزشکیان هفته شلوغی داشت و تمام مدت با کاپشن مشکی حاضر شد. این یکی با آن کاپشنی که در روزهای مناظره‌ انتخاباتی، پیروزی پس از انتخابات و کسب قدرت بر تن داشت، متفاوت بود. همان کاپشن با پارچه شمعی معروف که خیلی زودتر از رئیس‌جمهوری و برنامه‌هایش برای آینده کشور کانون توجه رسانه‌ها قرار گرفت. مقایسه این کاپشن با کاپشن رئیس‌جمهوری اسبق ایران چند هفته‌ای نقل محافل بود. نقد و توصیه‌هایی از جناح‌‌های مختلف، به سمت رئیس‌جمهوری روانه شد. سرانجام آن کاپشن سورمه‌ای از پوشش رئیس دولت حذف شد و جایش را کت و شلوار گرفت. اما مسعود پزشکیان خیلی زود و با یک جمله خوش‌بینی تغییر پوشش رئیس دولت را از بین برد.

«هی می‌گویند پروتکل‌ها را رعایت کن، نمی‌توانم». این جمله فقط به کاپشن اشاره نداشت و گستره پروتکل‌های رفتاری ریاست‌جمهوری را در برمی‌گرفت، اما غائله نقد کاپشن‌پوشی را برای همیشه مختومه کرد. حالا چرا ما دوباره سراغ کاپشن جناب پزشکیان رفته‌ایم؟ چون هفته گذشته از گرم‌ترین هفته‌های زمستان 1403 بود. اما این کاپشن محبوب که حتی در سالن گرم مجمع عمومی فرهنگستان علوم پزشکی تا نیمه جلسه بر تن رئیس‌جمهور است، چیست؟ این مدل از برند ال‌سی‌واکیکی، 100% پلی‌استر با ضخامت متوسط است. برند ال‌سی‌واکیکی که تا چند سال پیش نمایندگی‌هایی در ایران داشت، یک برند از دسته ریتل (تولید انبوده برای گروه متوسط جامعه) است. قیمت کاپشن‌های این برند در بازار فعلی ایران بین 5 تا 17 میلیون تومان است. مدل جیر یقه بلندی که بر تن مسعود پزشکیان بارها دیده شده است در سایت اصلی ال‌سی‌واکیکی با تخفیف 30% به قیمت حدودی 2 میلیون و 200 هزارتومان فروخته می‌شود.

رئیس‌جمهوری هفته گذشته فقط در یک مراسم با کت و شلوار دیده شد. او در مراسم استقبال از امیر قطر و پس از آن، دیدار امیر قطر با رهبری کت و شلوار مشکی، بجی با نقشه و پرچم ایران بر یقه کت و پیراهن سفید بر تن داشت. خلیفه آل ثانی نیز با بِشِت به رنگ بلوند تیره به ایران سفر کرده بود. نمونه مشابه این بِشِت یا همان عبای عربی که از جنس پشم شتر، با دو نوار زردوزی در جلوی عبا و قیطان‌های زرین روی درزهای آستین است از قیمتی نزدیک به 29 میلیون تومان به فروش می‌رسد. البته این قیمت عبای معمولی برای افراد معمولی است نه آنچه بر تن امیر قطر دیده شد. 

از عبای شکلاتی امیر که بگذریم، صندل‌های شیری رنگ قسمت قابل توجه پوشش اوست که بارها در سفرهایش به ایران و دیدارهایش با مقامات ایرانی تکرار و همواره باعث تعجب بوده. این‌بار نیز صندل شیری رنگ امیر قطر به بهانه عدم رعایت اصول دیپلماتیک سوال‌برانگیز شد. خلیفه آل ثانی دو سال پیش هم در دیداری دیگر با رهبری، و یک سال گذشته در دیداری با آیت‌الله رئیسی در ریاض همین صندل‌های شیری را با عبایی شیری زردوزی شده بر تن داشت. صندل شیری‌رنگ خلیفه آل ثانی نوعی نعلین عربی است که به عنوان بخشی از پوشش سنتی و رسمی این کشور شناخته می‌شود. امیر قطر در سفر و ملاقات‌های دیگرش هم صندل‌هایی به این شکل به پا داشته است. البته او همیشه هم نعلین به پا نمی‌کند و گاهی با کفش و جوراب دیده می‌شود. نکته جالب نعلین‌های خلیفه شباهت آن به صندلی از برند پرادا است. اگر بخواهید صندلی شبیه نعلین عربی امیر قطر با رنگ خاکستری مرمری از برند پرادا به پا کنید، باید رقمی معادل 7 میلیون و هفتصد هزار تومان با دلار این لحظه هزینه کنید.

در همین دیدار رسمی هیأتی از وزرا، مسعود پزشکیان را همراهی می‌کردند. فاطمه صادق‌مالواجرد یکی از وزرای حاضر در این دیدار بود. او در این دیدار روسری به رنگ سبز یشمی با طرح دیور بر سر داشت. این روسری با ابعاد 180 سانتی‌متری درصورت اصل بودن رقمی معادل 92میلیون تومان قیمت دارد. البته وزیر راه و شهرسازی در دیدارهای رسمی و غیررسمی خود، در کنار مقنعه‌هایی با رنگ خنثی، روسری‌های دیگری با طرح برندهای مطرح جهان سر می‌کند. از دیگر روسری‌های موردتوجه خانم وزیر، روسری سبز با طرح لویی ویتون است.

این روسری که در سایت اصلی این برند با رنگ کاکی معرفی شده است، قیمتی معادل 55 میلیون تومان دارد. هرچند نباید این نکته را از نظر دور داشت که استفاده از لگوی برندهای مشهوری چون دیور، شانل و لویی ویتون در ایران امری رایج است. بسیاری از تولیدکنندگان داخلی محصولات‌شان را شامل البسه، کیف و کفش و شال و روسری با نام این برندها و شباهتی بسیار نزدیک به طرح اصلی تولید و عرضه می‌کنند. گستردگی عرضه محصولات داخلی با چنین طرح‌هایی امکان برآورد قیمت را تقریبا ناممکن می‌کند. اما خرید یک روسری سیلک در بازار ایران از قیمت پایه 500 هزارتومان شروع می‌شود. تفاوت تولید داخلی با نمونه‌های اورجینال نیز فقط از طریق جنس پارچه، نخ استفاده شده و نوع بافت قابل تشخیص است.

کدخبر: ۵۸۳۰۰۸
تاریخ خبر:
ارسال نظر