کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۵۸۲۱۳۴
تاریخ خبر:

شیکترین و بدلباس ترین بازیگران ایرانی در سال ۱۴۰۳ انتخاب شدند+ تصاویر

 شیکترین و بدلباس ترین بازیگران ایرانی در سال ۱۴۰۳ انتخاب شدند+ تصاویر

مجله طراحان لباس با نزدیک‌ شدن به انتهای سال ۱۴۰۳، فهرستی از بهترین‌ها و بدترین‌های دنیای مد در میان هنرمندان و چهره‌های شناخته‌شده را منتشر کرد.

به گزارش هفت صبح و به نقل از سایت طلا، مجله طراحان لباس با نزدیک‌ شدن به انتهای سال ۱۴۰۳، فهرستی از بهترین‌ها و بدترین‌های دنیای مد در میان هنرمندان و چهره‌های شناخته‌شده را منتشر کرد.

این گزارش، به معرفی استایل‌های برجسته، ترندهای پرطرفدار و انتخاب‌هایی که حاشیه‌ساز شده‌اند، پرداخته است. در این رتبه‌بندی، عناوینی مانند بهترین استایل سال، ترندی‌پوش‌ترین و خوش‌پوش‌ترین معرفی شده‌اند. همچنین، سلبریتی‌هایی که از نظر مد، بهترین و بدترین انتخاب‌ها را داشته‌اند (شامل بازیگر، مجری‌ و خواننده‌) در این لیست حضور دارند.

 

 

کدخبر: ۵۸۲۱۳۴
تاریخ خبر:
ارسال نظر
 
  • امین

    بهرام رادان

  • راضیه امینی

    یقه اینگلیسی که به دور یک یقه گرد دوخته شده بود را در لباس یکی از بستگانشان دیدم و موکلی گفت این یقه مناسب خانمهای فهیم تر هستند نه آن دختر! انسانهای بدجنس و مخ رب که ارزش بسیاری از انسانها را زیر سوال می‌برند لیاقت زیبا پوشیدن را ندارند. هم ان احمقها حق زیبا پوشیدن هنرمندان را چند دهه گرفتند!