کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۴۰۶۷۰۶۹۳
تاریخ خبر:

تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران

تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران

امروز، دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه‌داری (OFAC) با تحریم بیش از ۲۴ فرد، شرکت و کشتی که در شبکه محمد حسین شمخانی، پسر علی شمخانی (مشاور رهبر شهید انقلاب که در حمله روز ۹ اسفند به همراه ایشان به شهادت رسید) فعالیت می‌کنند، فشار بر زیرساخت‌های حمل‌ونقل غیرقانونی نفت ایران را تشدید کرد.

به گزارش هفت صبح وزارت خزانه‌داری آمریکا تحریم‌هایی را علیه ۹ نفتکش، ۱۴ نهاد و ۲ فرد مرتبط با تجارت نفت ایران اعمال کرد.

درحالی‌که «کارولین لویت» سخنگوی کاخ سفید مذاکرات درباره ایران را «سازنده» خوانده و نسبت به دستیابی به توافق ابراز «خوشبینی» کرده، اقدامات خصمانه آمریکا علیه ایران به بهانه‌ها و ادعاهای مختلف همچنان ادامه دارد.

طبق گزارش خبرگزاری «اسپوتنیک»، وزارت خزانه‌داری آمریکا شامگاه چهارشنبه با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد: امروز، دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه‌داری (OFAC) با تحریم بیش از ۲۴ فرد، شرکت و کشتی که در شبکه محمد حسین شمخانی، پسر علی شمخانی (مشاور رهبر شهید انقلاب که در حمله روز ۹ اسفند به همراه ایشان به شهادت رسید) فعالیت می‌کنند، فشار بر زیرساخت‌های حمل‌ونقل غیرقانونی نفت ایران را تشدید کرد.»

تازه‌ترین تحولاتسیاسیرا اینجا بخوانید.
کدخبر: ۴۰۶۷۰۶۹۳
تاریخ خبر:
ارسال نظر