کشف یک بمب در خیابان شلوغ شادگان / مردم با هوشیاری اطلاع دادند

بستهای مشکوک شامگاه جمعه در خیابان امام خمینی شادگان کشف شد.
به گزاترش هفت صبح، شامگاه جمعه ۱۳ تیرماه، یک بسته مشکوک در خیابان امام خمینی شهر شادگان شناسایی شد که با هوشیاری مردم و اطلاعرسانی سریع شهروندان، نیروهای انتظامی و تیم خنثیسازی بمب به محل اعزام شدند.
با حضور بهموقع نیروهای امنیتی، انتظامی و سربازان گمنام امام زمان (عج)، بسته پس از بررسیهای تخصصی از محل جمعآوری و به صورت کنترلشده منفجر شد. بنابر اعلام یک منبع آگاه، این عملیات با دقت بالا و بدون وقوع هرگونه تلفات یا خسارت جانی به پایان رسید.
در حین عملیات، شماری از عزاداران حسینی که در محل حضور داشتند، با سر دادن شعارهای مذهبی و اشعار حماسی، ضمن حفظ آرامش، همراهی خود را با مأموران اعلام کردند.
این حادثه که با هوشیاری مردم و واکنش سریع نیروهای امنیتی مدیریت شد، بار دیگر نشاندهنده آمادگی بالای نیروهای مسئول و روحیه مقاوم مردم در مواجهه با تهدیدات بود.