کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۳۰۲۶
تاریخ خبر:

سرانجام نشست ژنو چه شد + جزئیات

سرانجام نشست ژنو چه شد + جزئیات

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا پس از پایان گفت‌وگوهای ایرانی-اروپایی در ژنو گفت: ما توافق کردیم که به مذاکرات ادامه دهیم و به مسائل دیگر، نه فقط مسائل هسته‌ای، بپردازیم.

وزرای امور خارجه کشور‌های آلمان، فرانسه و انگلیس و همچنین مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در پایان نشست با «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در ژنو، به اظهارنظر درباره این دیدار پرداختند.

«کایا کالاس» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا به خبرنگاران گفت: ما توافق کردیم که به مذاکرات ادامه دهیم و به مسائل دیگر، نه فقط مسائل هسته‌ای، بپردازیم. تشدید تنش در خاورمیانه به نفع هیچ‌کس نیست. باید باب گفت‌و‌گو با ایران را باز نگه داریم.

«یوهان واده‌فول» وزیر امور خارجه آلمان نیز گفت: خوشحال هستیم که با همتایان فرانسوی و بریتانیایی، مذاکرات جدی با همکاران ایرانی خود انجام دادیم.

 

سایر اخبارسیاسیرا از اینجا دنبال کنید.
کدخبر: ۶۰۳۰۲۶
تاریخ خبر:
ارسال نظر