کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۲۴۹۸
تاریخ خبر:

معاون نخست وزیر روسیه: بازار جهانی به نفت بیشتری نیاز دارد؛ اوپک‌پلاس آماده مداخله است

معاون نخست وزیر روسیه: بازار جهانی به نفت بیشتری نیاز دارد؛ اوپک‌پلاس آماده مداخله است

الکساندر نواک، معاون نخست‌وزیر روسیه، اعلام کرد در پی تنش‌های اخیر در خاورمیانه و احتمال اختلال در عرضه نفت، اوپک‌پلاس آماده است برای حفظ تعادل بازار جهانی اقدامات لازم را انجام دهد. او تأکید کرد که جهان با افزایش تقاضا روبه‌روست و تولیدکنندگان باید آماده واکنش سریع باشند.

به گزارش هفت صبح به نقل از رویترز، الکساندر نواک در گفت‌وگو با روزنامه «ودوموستی» اعلام کرد که جهان به نفت بیشتری نیاز دارد و ائتلاف تولیدکنندگان عضو سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) و متحدانش (اوپک‌پلاس) آماده هستند برای ثبات بازار نفت اقدام‌های لازم را انجام دهند.

قیمت نفت خام در روزهای اخیر به‌دلیل نگرانی‌ها درباره گسترش درگیری‌های در خاورمیانه، به‌ویژه پس از حمله رژیم صهیونیستی به ایران و درخواست دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا، برای تخلیه تهران افزایش یافته است.

معاون نخست‌وزیر روسیه گفت: خطرهای مربوط به اختلال در عرضه نفت از طریق تنگه هرمز، بهبود اقتصاد جهانی و آغاز جنگ تجاری از سوی واشینگتن موجب نوسان‌های بازارهای نفت شده‌اند.

نواک همچنین تأکید کرد که قیمت‌های پایین نفت در گذشته موجب افزایش تقاضا شده است، زیرا رقابت بین سوخت‌های جهانی ادامه دارد. درمجموع جهان به مواد خام بیشتری نیاز دارد.

وی افزود: اعضای اوپک‌پلاس به‌طور دائم با یکدیگر در ارتباط هستند و اوضاع بازار را زیر نظر دارند تا بتوانند به تغییرات احتمالی در شرایط بازار، واکنش سریع و انعطاف‌پذیری نشان دهند.

وی تصریح کرد: در صورت لزوم، عوامل تعیین کننده معامله‌ها می‌توانند تغییر کنند تا تعادل بین عرضه و تقاضا در بازارهای جهانی نفت حفظ شود.

برای پیگیری اخبارسیاسیاینجا کلیک کنید.
کدخبر: ۶۰۲۴۹۸
تاریخ خبر:
ارسال نظر