کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۱۸۶۴
تاریخ خبر:

تعویق کنکور؛ راهکاری برای حفظ سلامت روان داوطلبان در شرایط فعلی

تعویق کنکور؛ راهکاری برای حفظ سلامت روان داوطلبان در شرایط فعلی

سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی با توجه به شرایط بحرانی کشور خواستار تعویق آزمون کنکور شد و تاکید کرد که برگزاری کنکور در این وضعیت می‌تواند سلامت روان و امنیت داوطلبان و خانواده‌ها را به شدت به خطر بیندازد.

به گزارش هفت صبح،   احسان عظیمی‌راد  با اشاره به شرایط بحرانی حاکم بر کشور، گفت: با توجه به شرایط جنگی حاکم بر کشور و درگیری با رژیم صهیونیستی و تجاوز  این رژیم غاصب به خاک ایران که با پاسخ قاطع نیروهای مسلح کشورمان مواجه شده است و این درگیری همچنان ادامه دارد، درخواست تعویق کنکور سراسری را از وزیر علوم داریم، داوطلبان کنکور فرصت کافی برای مطالعه و آمادگی ندارند و این موضوع نگرانی‌های جدی ایجاد کرده است.

نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی، افزود: وزرای علوم و بهداشت در پیامی مشترک اختیار برگزاری امتحانات را به صورت مجازی یا حضوری به روسای دانشگاه‌ها و استان‌ها واگذار کرده‌اند، اما تصمیم‌گیری‌ها به صورت منطقه‌ای و پراکنده انجام می‌شود. با توجه به شرایط بحرانی کشور و نزدیکی زمان برگزاری کنکور، نیاز است تصمیمی جامع و ملی اتخاذ شود.

سخنگوی کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: این وضعیت می‌تواند امنیت روانی خانواده‌ها و داوطلبان را تهدید کند و ضروری است دستگاه‌های مسئول با رویکرد مدیریت بحران وارد عمل شوند.

عظیمی‌راد با اشاره به تعویق امتحانات دانشگاه‌ها طی چند روز آینده، ادامه داد: قطعا پس از چند روز آرامش، امتحانات برگزار خواهد شد. پیام‌های متعددی از دانش‌آموزان از اقصی نقاط کشور دریافت کرده‌ام که آرامش کافی برای آمادگی کنکور سراسری نداشته‌اند، شرایط ایجاد شده قابل پیش‌بینی برای کسی نبوده است و در چنین شرایطی باید آرامشی از سوی حاکمیت ایجاد کنیم که به نفع مردم باشد.

این نماینده مردم در مجلس دوازدهم با اشاره به پیام مکرر داوطلبان مبنی بر تعویق زمان کنکور سراسری، خاطرنشان کرد: با توجه به شرایط جنگی کشور، از وزرای علوم و آموزش‌وپرورش و سایر مسئولان خواستاریم به نفع امنیت فرزندان و حفظ سلامت و آرامش داوطلبان کنکور، تصمیمی برای تعویق آزمون سراسری اتخاذ کنند.

عظیمی‌راد در پایان یادآور شد: بنده به عنوان سخنگوی کمیسیون آموزش درخواست تعویق کنکور سراسری هستم و این موضوع را در قالب نامه پیگیری می‌کنم.

 

تازه‌ترین تحولاتسیاسیرا اینجا بخوانید.
منبع: ایلنا
کدخبر: ۶۰۱۸۶۴
تاریخ خبر:
ارسال نظر