روایت خبرگزاری مشرق از زندگی خصوصی سروش هیچکس
سروش هیچکس، خواننده رپ خارج از ایران، ماجرای طلاقش را در پستی به اطلاع دنبالکنندگانش رساند
تصویر منتشر شده از طلاق سروش لشکری ملقب به هیچکس از همسرش آزاده اکبری بازتاب گسترده ای در شبکههای اجتماعی داشته است، سروش هیچکس خواننده رپ با انتشار عکس نوشته ای از پایان زندگی مشترک با آزاده اکبری و جدایی از این عضو منافقین خبر داده است.
سروش لشکری در اغتشاشات آبان ۹۸ و پاییز ۱۴۰۱ یکی از سرشبکههای آشوب هیبریدی در فضای مجازی بوده است، هیچکس که فعالیت سیاسی را از کمپینهای انتخاباتی اصلاحطلبان آغاز کرده بود پس از خروج از کشور به منافقین پیوسته و در یک ازدواج تشکیلاتی جذب این فرقه تروریستی شده بود. «هیچکس» در جریات اغتشاشات یکی از سرشبکههای همکاری میان سلبریتیها بوده که در شبکههای اجتماعی، جوانان را علنی به مبارزه مسلحانه دعوت میکرد و آموزش ساخت کوکتل مولوتوف میداد.
او در توئیت های متعدد از کشورهای غربی درخواست میکرد تا با قرار دادن سپاه پاسداران در لیست تروریستی به ایران نیز حمله نظامی کنند! برخی از نزدیکان به این خواننده زیرزمینی اعتقاد دارند که سروش لشکری با دستورالعمل مستقیم منافقین در خارج از کشور فعال بوده و سرپل همکاری او با این تشکیلات تروریستی همسرش بوده است.
پیش از این فدایی رپر ایرانی و همکار سابق هیچکس، با انتشار تصاویری، او را به ارتباط با سازمان منافقین متهم کرده بود، فدایی در تویتتی نوشته بود:
نمیخواستم عمومی بگم ولی سروش اصرار داره بشینه اینور اونور دروغ ببافه. دلیل جدایی سروش و ملتفت رابطه این آقا با تروریستای مجاهدینه نه چیز دیگه. اینم عکسای پدر مادر آزاده اکبری، زن این آقاست وسط انقلاب. که البته چیز خصوصیای نیست و آنقدر وقیحه که همه اینا عمومی رو صفحه مادرزنش هست!
«رعنا رحیمپور» مجری سابق بیبیسی فارسی نیز نیز در توئیتی در انتقاد از حمایت هیچکس از حمله نظامی به ایران نوشت: «اینکه دوست داری به ایران حمله نظامی شود، آیا با ۴۰۰ هزار دلاری که گرفتی ربطی دارد؟
ازدواج تشکیلاتی و طلاقهای انقلابی در فرقه
انتشار خبر ارتباط و همکاری هیچکس با سازمان منافقین، علاوه بر اینکه بازار تبلیغاتی او را زیر سوال برد، بار دیگر موید نقشآفرینی گسترده منافقین در آشوبهای سالهای اخیر با نفوذ و یارگیری از میان گروههای مختلف اجتماعی از دانشجویان گرفته تا سندیکاهای کارگری و حتی سلبریتیها بود. نکتهای که بیش از پیش به نقش مخرب این گروه ضد ایرانی و تروریستی در این اغتشاشات صحه میگذاشت.
اما جدایی هیچکس از همسرش نیز جالب توجه است، یکی از ویژگیهای خاص منافقین در خانههای تیمی استفاده از ازدواجهای تشکیلاتی است، عمر این وصلتها اغلب کوتاه بوده و آشنایی و جدایی در آن تابع تشکیلات است.
یک منبع آگاه امنیتی درباره جدایی هیچکس از همسرش به «مشرق» گفته است که در فرقه منافقین ازدواجهای تشکیلاتی تا جایی دوام دارد که این ارتباط سفید باشد، زمانی که مسئله این مدل ازدواجها به بیرون از تشکیلات درز پیدا کند باید زوجین از هم جدا شده و کلیه ارتباطات با یکدیگر را پاک کنند تا مسائل عاطفی ساختار خانههای تیمی و تروریستی را زیر سوال نبرد.
ازدواج و طلاقهای تشکیلاتی(اجباری) یکی از مهمترین اسناد در تبدیل شدن منافقین از یک گروهک تروریستی به یک فرقه جنایتکار است، ازدواج اجباری و در پی آن طلاق اجباری پس از ازدواج مسعود و مریم رجوی به عنوان انقلاب ایدئولوژیک در میان اعضای ردههای مختلف منافقین باب شد، بر اساس این شیوه اعضای مجرد و کسانی که تازه همسرانشان را در عملیاتهای تروریستی تشکیلات از دست داده بودند دستور تشکیلاتی میگرفتند که با فردی که مسئولان برای آن ها انتخاب کرده اند ازدواج کنند. درپی این ازدواجها، تناقضات عظیم عاطفی و روانی برای افراد رخ داده که باعث چند فقره قتل ناموسی نیز در کمپ تروریستی اشرف نیز گردیده بود.
ازدواج و طلاق اجباری در منافقین آسیبهای اساسی به اعضای فرقه وارد میکند، یکی از اعضای جدا شده از گروهک منافقین دراینباره نوشته است:
در اردیبهشت سال ۷۰ (بعد از عملیات کردکشی) مسئولم ناهید صادقی صدایم زد وقتی به اتاق او رفتم گفت متاهلی یا مجرد؟ گفتم مجردم بلافاصله گفت قرار شد برادر مسعود برای شما اسرا نشست بگذارد و ورودیه این نشست یک برگ تعهد و طلاق است برایم سئوال شد من که مجردم طلاق یعنی چه؟ منتظر بودم پاسخ سئوالم را بگیرم البته بعدا متوجه شدم که گویا افراد را تک تک صدا می زدند و همین تعهد را از آنها می گرفتند.
بعد از گرفتن تعهدها نشست دیگری عذرا علوی طالقانی با ۶۰ الی ۷۰ نفر از ما گذاشت و گفت چند روز دیگر برادر با شما نشست دارد و بحث جدیدی را آورده است که بحث انقلاب است موضوع کنار زدن حایل و ذوب شدن در رهبری است تا بتوانیم به خواسته مان که همان سرنگونی است برسیم و…
در این نشست مسئولین دیگر نیز بودند از جمله سادات دربندی (کاک عادل) وی برای زمینه سازی و مغز شویی افراد گفت همه ما افراد سازمان که در عملیات فروغ بودیم بخاطر وابستگی به خانواده باعث شکست این عملیات شدیم پس برای اینکه بتوانیم ایران را سرنگون کنیم باید همسران مان را طلاق بدهیم تا دیگر هیچ وابستگی نداشته باشیم ما شکست خوردیم چون متاهل بودیم و… اگر ۲۴ ساعته در اختیار مسعود و مریم قرار بگیریم آن وقت می توانیم رژیم را سرنگون کنیم!
با انتقال اعضای گروهک به کشورهای اروپایی میزان ازدواجهای تشکیلاتی کمتر شده اما برخی از اعضا همچنان مجبور بودند به این ازدواجها و طلاقها تمکین کنند، در این ازدواجها نظر طرفین به هیچ عنوان مهم نبوده و مسئول تشکیلات باید اعلام رضایت میکرد.
ازدواج و طلاق هیچکس از آزاده اکبری نیز بر اساس همین روش صورت گرفته و هم ازدواج و هم طلاق آنها با دستور مسئول این دو نفر شکل گرفته است، گفته شده است که سروش لشکری راضی به جدایی از همسرش نبوده و با تهدید به قتل از سوی فرقه تن به این اقدام داده است!