نسخه موفقیت در بازار کریپتو از نگاه یک مدیر ارشد: تحلیلگر باشید، بیاحساس معامله کنید

در حالی که برخی تحلیلگران، پیروی از الگوهای تاریخی را کلید موفقیت در بازار رمزارز میدانند، دیگران با پیشبینیهای متضاد، این نظریه را به چالش میکشند.
به گزارش هفت صبح، به گفته یکی از مدیران ارشد صنعت رمزارز، با وجود افزایش نفوذ سرمایهگذاران نهادی، معاملهگران خرد همچنان میتوانند با پایبندی به الگوهای تاریخی چرخههای بازار و اتخاذ یک رویکرد بیاحساس، به موفقیت دست یابند. این دیدگاه در حالی مطرح میشود که دیگر چهرههای برجسته بازار، پیشبینیهای کاملا متفاوتی از آینده بیتکوین و آلتکوینها ارائه میدهند.
منا تئودورو، همبنیانگذار صرافی استرالیایی Coinstash، روز سهشنبه به کوینتلگراف گفت:
«اگر تحلیلگر باشید، الگوها را دنبال کنید و رویکردی عاری از احساسات داشته باشید، در فضای رمزارز عملکرد خوبی خواهید داشت.»
او معتقد است این چرخه نیز تفاوتی با گذشته نخواهد داشت؛ به این صورت که ابتدا بیتکوین به سقفهای جدید قیمتی میرسد و دامیننس آن بر بازار به اوج خود میرسد، سپس با کند شدن رشد آن، سرمایه به سمت آلتکوینها سرازیر و فصل آلتکوینها آغاز میشود که شامل یک دوره رشد انفجاری برای میمکوینها نیز خواهد بود.
شواهد فعلی نیز تا حدی این نظریه را تایید میکند. پس از ثبت قله تاریخی ۱۲۳,۱۰۰ دلاری توسط بیتکوین در ۱۴ ژوئیه، دامیننس آن بر بازار ۷.۴۴ درصد کاهش یافته و در مقابل، اتریوم در همین دوره ۲۰ درصد رشد کرده است. همچنین شاخص فصل آلتکوینها نیز از روز یکشنبه رسما به نفع آلتکوینها تغییر وضعیت داده است.
با این حال، همه تحلیلگران با این سناریو موافق نیستند. آرتور هیز، همبنیانگذار صرافی BitMEX، با خوشبینی افراطی پیشبینی میکند که اتریوم بازار را با یک حرکت انفجاری متحول خواهد کرد و قیمت آن تا پایان سال به ۱۰ هزار دلار خواهد رسید. در سوی دیگر این طیف، مایکل سیلور، مدیرعامل شرکت استراتژی، معتقد است بیتکوین هرگز دچار افت نخواهد شد و میگوید:
«زمستان دیگر باز نخواهد گشت. اگر بیتکوین به صفر نرسد، به یک میلیون دلار خواهد رسید.»
در مقابل این دیدگاههای صعودی، مدیرعامل بانک Xapo قرار دارد که هشدار میدهد ریسک یک بازار نزولی طولانیمدت همچنان بسیار واقعی است و لزوما به یک رویداد فاجعهبار برای وقوع نیاز ندارد. این اختلاف نظرها نشاندهنده عدم قطعیت حاکم بر بازار و وجود استراتژیهای گوناگون در میان فعالان آن است.