کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۴۰۶۷۴۲۱۷
تاریخ خبر:

افزایش قیمت شدید محصولات کرمان‌موتور

افزایش قیمت شدید محصولات کرمان‌موتور

درحالی که وزیر صمت بارها از عدم مجوز به خودروسازان برای افزایش قیمت کارخانه‌ای محصولات صحبت کرده بود، قیمت کارخانه‌ای محصولات کرمان‌موتور افزایش شدید داشته است

به گزارش هفت صبح، درحالی که کرمان‌موتور برای اولین فروش اقساطی در سال جدید آماده می‌شود، اعلام قیمت‌های جدید این شرکت، متقاضیان را شوکه کرده است.

بر این اساس، قیمت جک J4 از یک میلیارد و ۳۶۸ تومان به یک میلیارد و ۶۱۰ میلیون تومان رسیده است. ایگل که فیس‌لیفت J4 محسوب می‌شود از یک میلیارد و ۵۱۲ میلیون تومان به یک میلیارد و ۷۶۸ میلیون تومان رسیده است.

همچنین کی‌ام‌سی X5، دیگر محصولی که در طرح فروش اخیر این شرکت ارائه شده، از ۲ میلیارد و ۸۳۵ میلیون تومان به ۳ میلیارد و ۳۸۰ میلیون تومان رسیده است و قیمت جدید کی‌ام‌سی SR3 نیز ۲ میلیون و ۵۷۳ میلیون تومان اعلام شده و افزایش قیمت ۴۱۲ میلیون تومانی داشته است.

قیمت جدید محصولات کرمان موتور

این افزایش قیمت درحالی اعلام شده است که وزیر صمت بارها از عدم اعطای مجوز به خودروسازان برای افزایش قیمت کارخانه‌ای محصولات صحبت کرده بود.

پیگیری هفت صبح از سازمان حمایت به عنوان بازوی نظارتی وزارت صمت نشان می‌دهد که این افزایش قیمت نه به خاطر افزایش بهای تولید بلکه به دلیل افزایش دیون دولتی بوده است. اما سوال اینجاست که مگر هزینه‌های دولتی چقدر افزایش داشته که قیمت خودرو تا این اندازه بالا رفته است؟

به عبارتی دیگر مگر سهم‌خواهی دولت از خودرو چقدر است که پرداخت هزینه‌هایی ازجمله اسقاط، عوارض شهرداری و... این افزایش قیمت را رقم زده‌اند؟

با ادامه این روند، حتی اگر بهای تولید نیز افزایش پیدا نکند، همین اعمال هزینه دیون دولتی کافی است که جهشی بزرگ در قیمت کارخانه‌ای خودرو رخ دهد.

تازه‌ترین تحولاتخودرورا اینجا بخوانید.
کدخبر: ۴۰۶۷۴۲۱۷
تاریخ خبر:
ارسال نظر