علی لاریجانی برای چهارمین بار و به سختی رییس مجلس شد

انتخاب رئیس سومین اجلاسیه مجلس دهم، به سادگی دو سال گذشته نبود. علی لاریجانی، محمدرضا عارف و حمیدرضا حاجیبابایی از سوی سه فراکسیون مستقلین، امید و ولایی نامزد ریاست مجلس بودند.
در دور اول رقابت، از مجموع ۲۷۲ رای ماخوذه، لاریجانی با ۱۰۱ رای، عارف با ۱۱۴ رای و حاجی بابایی با ۵۴ رای این انتخابات را پشت سر گذاشتند. به این ترتیب انتخابات رئیس سومین اجلاسیه مجلس دهم به دور دوم کشیده شد. حاجیبابایی هم پس از اعلام نتیجه آراء طی سخنانی گفت: با توجه به جمع بندیای که کردیم بنده به نفع آقای لاریجانی کنار می روم. به این ترتیب لاریجانی و عارف وارد دور دوم رقابت شدند تا برای ریاست مجلس رقابت کنند.
در دور دوم انتخاب رئیس مجلس در سومین سال کاری مجلس دهم، از مجموع ۲۷۹ آرای ماخوذه، علی لاریجانی ۱۴۷ رای و محمدرضا عارف ۱۲۳ رای کسب کردند. به این ترتیب لاریجانی برای چهاردهمین بار توانست به عنوان «رئیس» از اهالی خانه ملت رای بگیرد.
لاریجانی سال گذشته با ۲۰۴ رای بدون هیچ رقیبی و سال قبل ترش با ۲۳۷ رای در رقابت با کواکبیان که ۱۱ رای کسب کرد، توانست ریاست مجلس دهم را بر عهده بگیرد. او در انتخابات هیات رئیسه موقت نیز با محمدرضا عارف رقابت کرده و با کسب ۱۷۳ رای بر او پیروز شد