کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۵۸۵۵۶۳
تاریخ خبر:

تصادف دو خودروی سواری در جاده کندوان با ۶ مصدوم و ۲ جان‌باخته

تصادف دو خودروی سواری در جاده کندوان با ۶ مصدوم و ۲ جان‌باخته

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان مازندران از تصادف دو خودرو سواری فونیکس و پیکان در محور کندوان با ۶ مصدوم و ۲ جان‌باخته خبر داد.

به گزارش هفت صبح و  به نقل از روابط‌عمومی هلال‌احمر مازندران، غلامعلی فخاری دوشنبه ۱۸ فروردین با اعلام این خبر گفت: ساعت ۰۱:۰۰ دوشنبه ۱۸ فروردین ماه ۱۴۰۴؛ گزارشی مبنی بر تصادف دو خودرو سواری فونیکس با پیکان در کیلومتر ۸۵ جاده کندوان به مرکز کنترل و هماهنگی عملیات استان اعلام شد.

وی افزود: بلافاصله دو تیم عملیاتی به همراه آمبولانس و ست نجات هلال‌احمر به محل حادثه اعزام شدند. پس از ارزیابی مشخص شد این حادثه ۶ مصدوم و ۲ جان‌باخته دارد.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان بیان کرد: پس از انجام اقدمات پیش‌بیمارستانی توسط نجاتگران چالوس یک مصدوم با آمبولانس هلال‌احمر ۳ مصدوم با اورژانس ۱۱۲ به مرکز درمانی منتقل شده و ۲ جان‌باخته حادثه به عوامل انتظامی حاضر در صحنه تحویل داده شدند.

 

کدخبر: ۵۸۵۵۶۳
تاریخ خبر:
ارسال نظر