کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۱۵۸۶۱۱
تاریخ خبر:

درگیری بر‌سر تصادف مرگ مرد جوان را رقم زد

درگیری بر‌سر تصادف مرگ مرد جوان را رقم زد

دو برادر از خودرو پیاده ‌و ‌سر چگونگی وقوع تصادف با راکب موتورسیکلت وارد بحث و مشاجره شدند

هفت صبح| شامگاه پنجشنبه، یک تصادف ساده در خیابان سی‌متری جی تهران به درگیری لفظی میان دو برادر و راکب یک موتورسیکلت منجر شد؛ درگیری‌ای که لحظاتی بعد با بدحال شدن یکی از برادرها پایان تلخی پیدا کرد و مرگ او را رقم زد.ماجرا زمانی آغاز شد که دو برادر سوار بر خودروی خود در خیابان سی‌متری جی در حال تردد بودند که با یک موتورسیکلت برخورد کردند. پس از این حادثه، دو برادر از خودرو پیاده شدند و بر سر چگونگی وقوع تصادف با راکب موتورسیکلت وارد بحث و مشاجره شدند.

 

درگیری میان آنها برای لحظاتی ادامه داشت اما ناگهان وضعیت یکی از برادرها تغییر کرد. مرد جوان که در جریان مشاجره حضور داشت، از ناحیه قلب احساس درد شدیدی کرد و حالش به سرعت وخیم شد.

 

با توجه به وضعیت او، موضوع به نیروهای امدادی اعلام شد و اقدامات لازم برای انتقال مرد جوان به مرکز درمانی انجام گرفت، اما او جان خود را از دست داد.

پس از اعلام مرگ مرد جوان، موضوع به بازپرس کشیک قتل پایتخت گزارش شد و پرونده برای بررسی علت دقیق مرگ در دستور کار قرار گرفت. جسد نیز با دستور قضایی برای انجام معاینات و بررسی‌های پزشکی قانونی به این سازمان منتقل شد.

 

در ادامه، تحقیقات درباره جزئیات این حادثه و چگونگی مرگ مرد جوان آغاز شده است. راکب موتورسیکلت نیز در جریان تحقیقات مورد بررسی قرار گرفته تا مشخص شود درگیری میان طرفین و اتفاقات پس از تصادف چه نقشی در مرگ مرد جوان داشته است.

 

تحقیقات درباره این حادثه ادامه دارد و نتیجه بررسی‌های پزشکی قانونی و سایر تحقیقات انجام‌شده، در روند رسیدگی به پرونده مورد توجه قرار خواهد گرفت.

 

کدخبر: ۶۰۱۵۸۶۱۱
تاریخ خبر:
ارسال نظر